Van itt olyan lany aki gyengenlato,100 kg es a feletti, es nem cicababa (hanem csunya) es szivesen is ismerkedne?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 08:27
4/30 anonim válasza:
De pojjén....ez komlyan...h most a kövérek szivatàsa a divat az oldalon..10 perc alatt jott 3 ilyen
5/30 anonim válasza:
4-es: Simán elhiszem, hogy csak egy önbizalomhiányos egyén, aki azt hiszi, hogy csak egy látássérültnél van esélye.
Kérdező: [link]
Már ha tényleg komolyan gondolod.
6/30 anonim válasza:
Utolsó, ne hidd el. Ez már a sokadik kérdése, simán trollkodik.
7/30 A kérdező kommentje:
nem en irtam ki a tobbi kerdest!!!!!!!!!
2014. aug. 24. 09:31
8/30 anonim válasza:
Kérdező: Szerintem egy jó kiindulópont, ha egy látásrehab vagy vakvezetőkutyákat kiképző szervezetnél vállalsz önkéntes munkát, mert szerintem fogalmad sincs, mit vállalnál egy látássérült lánnyal, már ha TÉNYLEG komolyan gondolod.
9/30 anonim válasza:
Vannak olyan rendezvények is, ahol vakok/látássérültek találkozhatnak látókkal. És: Ember, ez KOMOLY DOLOG!
10/30 A kérdező kommentje:
komolyan gondolom!!
2014. aug. 24. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!