Van itt olyan lany aki gyengenlato,100 kg es a feletti, es nem cicababa (hanem csunya) es szivesen is ismerkedne?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 08:27
11/30 anonim válasza:
Hát akkor irány a látásrehab, és jelentkezz vak-kísérőnek. Ott egy kicsit rájöhetsz, hogy mennyiben más vakkal/látássérülttel már egyáltalán beszélgetni is, mint egy látóval.
12/30 anonim válasza:
Nem mindenkivel más, teljsen egyéntől függ... Ennyire nem egyszerű.
13/30 anonim válasza:
Azért vannak általános tendenciáik, ezt tapasztalatból mondom. A legjobb barátnőmnek vak vőlegénye van, három éve élnek együtt.
14/30 anonim válasza:
Szóval lehetséges! :) DE ez csak akkor tisztességes, ha szereted is majd azt a lányt, nem csak azért leszel vele, mert vak/látássérült.
15/30 A kérdező kommentje:
ma 09:55 En mindenkit szeretek....Masok nem szeretnek engem.A szeretettel nem lessz gond megigerem.
2014. aug. 24. 09:56
16/30 anonim válasza:
Kérdező, nem erről van szó. Lehetnek preferenciáid, de ugyanúgy azzal a látássérülttel ismerkedj, aki a legszimpibb a számodra, csak azért, mert látássérült, semmibe ne menj bele.
17/30 A kérdező kommentje:
ok...Elvettetek a kedvem.
2014. aug. 24. 10:19
18/30 anonim válasza:
Pontosan mi nem tetszett abból, amit leírtunk?
19/30 A kérdező kommentje:
csak fikaztatok legtobbet.
2014. aug. 24. 10:47
20/30 anonim válasza:
Én csak az elején egyszer fikáztalak, mert nagyon úgy tűnik, hogy csak a saját bizonytalanságod miatt kell neked látássérült, nem azért mert pl. hozzájuk vonzódsz. HA ez így van, akkor ez nagyon nem becsületes, ha nem, akkor leírtam, hogy mit tehetsz az ügy érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!