SEGÍTSÉG! Lesz egy buli, ahová a bolond házigazda meghívott egy lányt meg egy fiút. Régen jártak. Nemrég szakítottak, és a fiú nem jön, ha a lány isott lesz. Mindenki szeretné, ha a fiú jönne, de nem vonhatjuk vissza a lány meghívását. Mit tegyünk?
"Lesz egy buli, ahová a bolond házigazda meghívott egy lány..."
"BOLOND HÁZIGAZDA"
Mi ez , Horror , ahogy levágja az emberek fejét és kirakja az ablakra , vagy mi ? :D
hát én tökön rúgdalnám a pasit... milyen nyápic ember már, megijed egy csajtól? xD mitől fél, hogy csúnyát mond rá? mint az óvodában az elcs.eszett 3éves, akitől a csúnya 6éves elvette a játékbiciklit...
de most komolyan... ha nem bírják egymást nem beszélnek és kész.
majd ők eldöntik, ha ezért nem jön a csávóka, a szemére lehet vetni hogy egy gyáva kutya. saját maga ássa el ezzel a saját tekintélyét mondd ezt el neki.
egy Férfi nem tojik be egy excsajtól.
Én szoktam házigazda lenni, és nem különösebben kedvelem, amikor beleugatnak a szervezésbe (ettől függetlenül megteszem, amit lehet a hangulat jobbá tételéhez). De azért egy meghívottat nem küldenék el a fenébe egy másik kedvvért. Ha ezen múlik, akkor inkább lógassa a tökét otthon a tag (már elnézést, de így érzelmileg is őszinte a véleményem), ebben a helyzetben maximum annyit tennék meg érte, hogy ha tudom, hogy a lány nem jön, akkor megemlítem neki.
Ha nagyon ragaszkodtok a fószerhez, beszéljetek meg egy másik bulit akár az ő tiszteletére - ha már neki szól, csak nem utasítja vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!