Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bolond az, aki képes hosszú időn át szeretni egy lányt? (Bővebben részletezve lent)
hogy mennyire férfias vagy sem azt nem tudom de
én is voltam/vagyok így az van h rájöttem h az a lány mind külsőre mind belsőre olyan mint szerettem volna,nagyon sokat is szen vedek.őrlődök miatta de kezdem belátni h van még ilyen lány csak meg kell találneom.ezt a lányt nem fogom elfelejteni sőt még reménykedek h lehet valami ugyanakkor tudom h túl kell lépnem mert ha így folytatom egyszer beleőrűlök.
Javaslom lépj tovább te is,tudom h nem egyszerü de muszáj
A mai világban már név és kinézet alapján meg lehet találni bárkit. Próbáltad megkeresni, és újra felvenni vele a kapcsolatot? Lehet, hogy megérné újra találkozni vele, és akkor látnád, hogy van-e még értelme rá várnod, vagy tovább léphetsz.
Persze ismerkedhetsz más lányokkal is, attól, hogy megismersz több lányt, még nem fogod őt "megcsalni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!