Miért hat furcsán, ha elvárom, hogy a nőnek is legyen egzisztenciája?
Egy férfival szemben általában három elvárás van: jó kinézet (helyes arc/sportos test), jó személyiség (intelligencia/humorérzék), valamint egzisztencia.
A nőkkel szemben általában csak a kinézet, meg sokszor a személyiség az elvárás: az anyagiak megléte szinte soha. Szerintem ez szexista, igazságtalan dolog. Mostantól én is elvárom a nőktől, hogy legyen lakásuk, kocsijuk 25-28 évesen.
Ez a beszéd!!!!!
EGYENLŐSÉG!!!!!!!
Teljesen egyetértek, több ilyen pasi kéne. Remélem más téren is feminista a gondolkodásod...
22L
Szerintem jó nagy baromság az egyenlőség nevében elvárni dolgokat ahelyett hogy a saját preferencia alapján lennének "elvárásai" valakinek.
Am. én is eltartom magam, nem szorulok másra, (kocsi, lakás) de olyat aki egy teljesen általánosító feltevés (ami egyébként emberenként változik) szexista vagy igazságtalan voltához méri a nőket fénysebességgel küldenék a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!