Milyen nő kell a pasiknak? (FÉRFI VÁLASZ)
Inkabb belsot mondanek. A kulso csak nagyvonalakban irhato le. De az fontos, hogy legyen stilusod. Ha rad nezek legyen osszhangban a kulsod es a belsod.
Azokrol akik kidobjak a melluket, meg riszaljak a popsijukat nekem annyi ugrik be, (ha tenyleg szemrevalo (igaz Sam?lel.)) hogy *ejj de meg..* De te nem ilyen akarsz lenni remelem. Tehat osszhang. Pozitiv kisugarzas. Magabiztossag. Egyediseg.
Belsore pedig.. Ne legyel ostoba. Ertsd a humort, higgadtan kezeld a problemakat, legy erdekes es belevalo.
Es ha bokolok neked ne azt mond, hogy "dehogy" hanem szimplan koszond meg.
Lassan már be kéne makróznom ezt :D Annyiszor másoltam már be ezer helyre :D
Külsőleg:
- Hosszú, egyenes szőke haj, minél hosszabb annál jobb :D
- Kék szem (heterochromia viszont mindent űberel nálam)
- Magas vagy alacson, végletek vonzanak (155-165cm és 180-190cm)
- Inkább vékony testalkatú (mindegy hogy sportos-e vagy sem.) de a picit teltebb lányokkal sincs semmi bajom. Magasság-115 a legidálisabb testsúly
- öltözékre nőies, csinos. Testhez simuló öltözék.
- bájos arc
Néhány kép szemléltetésnek:
[link] (Sőkében jobb lenne :D )
Belsőleg:
- kedves
- barátságos
- empatikus
- hűséges
- az hogy mennyire okos, végülis nem szempont annyira. lehessen vele értelmesen beszélgetni, de túl azért ne szárnyaljon mert akkor kényelmetlenül érezném magam.
Nálam a legfontosabb:
-vékony
Lehetsz akármilyen csúnya, ha vékony vagy akkor meg akarlak majd dugni és egy dugás jó lehetoség az ismerkedésre :)
-szép
Ha már szép is vagy és csinos is, akkor gyakorlatilag lehetsz bármekkora gorény emberileg, én legalább fél évig rajongással foglak szeretni.
-lokott
A lokottség nálam felértékeli a csajt, de csak ha nem lokottebb, mint amennyire jó no.
-szerény
Ez már a komoly célokkal rendelkezo jónok fegyvere. Semmi nem kell neki, de tudja, hogy ezzel mindent megkap.
-Klasszikus emberi kvalitások
Ebbe bele sem megyek. Nem túl izgalmas dolgok, de a hétkoznapi egyuttéléshez mindenképpen szukségesek.
a külső relatív. nekem személy szerint több típus is tetszik, szóval kár lenne hosszan ecsetelgetni, de azért linkelnék:
[link] #q=szekeres+n%C3%B3ra&tbm=isch&imgdii=_
Ezzel amúgy nem is lenne baj, mert szép lányt sokat lehet találni, de olyat aki emellett kellően értelmes és izgalmas személyiség továbbá megbízható, na az már más kérdés. Az alapvető dolgok mellett fontos: hűség, megbízhatóság, értelem, széles látókör, pozitív személyiség, ambíció, kellően élénk szexuális érdeklődés és fantázia. legyenek céljai és azokat akarja megvalósítani. szóval egy kicsit legyen törtető, de tudjon élni, szórakozni és azért legyen családszerető is. röviden talán ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!