Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti kiknek, milyen pasiknak írtok vissza egy társkereső oldalon? Milyennek kell lennie egy srácnak, hogy válasz levelet írjatok neki?
Ha pl. ír nektek egy átlagos kinézetű srác (tényleg nem csúnya,de nem is adonisz), és még szépen is fogalmaz,nem paraszt,akkor miért nem írtok vissza legalább annyit, hogy bocs, nem akarok beszélgetni veled? Nehéz dolog?
Csak mert én is próbálkozom,meg ismerőseim is bizonyos oldalakon és jó ha 1 válaszol normálisan a 20-ból.. Nem értem,miért? De viszont a csajoknak meg rögtön válaszolnak a pasik.. Nem értem, miért regisztráltok ilyen oldalakra?!
Mi csajok nagyon bonyolultak vagyunk...
Egyébként mondjuk te egy nagyon menő kinézetű csajnál próbálkoztál be?mert akkor érthető mért nem ír vissza mivel leszarják az olyanokat akik nem görög istenek.
vagy csak átlagos lány volt?
Egyrészt nagy része a lányoknak egó növelés céljából regisztrál, majd nevetnek a pasikon akik írnak nekik.Meg egy lány naponta több 100 levelet is kap, azt azért nem 5perc elolvasni és válaszolni rájuk.
20f
Én mikor regisztráltam egy társkeresőn, mindenkinek visszaírtam, és még kedves is voltam velük. (már nem vagyok fent)
Amúgy szerintem azért nem írnak vissza, mert mondjuk sok levelet kapnak és nincs rá idejük... vagy úgy gondolják, hogy ha nem ismernek, úgysem baj, ha megbántanak ezzel.
De egyénfüggő, mert én tényleg MINDENKINEK visszaírtam, még azoknak is, akiknél biztos volt, hogy csak 'azt' akarják, vagy a megjelölt koron kívül estek.
Szóval nem minden csaj ilyen, ezért kérlek ne általánosíts.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!