Miért van az, hogy kerdezek valamit, vagy bármi. A válasz?
Figyelt kérdés
..az hogy irj,irok a személynek de már nem sikerül visszaírni?Miért?Tudom,nem társkereső ez az oldal de mégis..2014. aug. 18. 21:19
1/5 anonim válasza:
lehet 100an írnak neki és akkor leszarja az első 5 után :D
2/5 anonim válasza:
Jah valóban lehet hogy sokan írnak neki, vagy csak azért rakta ki a kérdést, mert kíváncsi, hogy mennyien írnak rá. Vagy pedig egy troll.
3/5 A kérdező kommentje:
Régen mikor többet lógtam itt,nagyon sok privátot kaptam.Akkor még emailbe kaptuk öket.De azért mindig válaszoltam legalább annyit hogy bocsi most nem érek rá vagy valami.Úgy érzem nem vagyok se tolakodo se bunko.Talán ez a baj?
2014. aug. 18. 21:24
4/5 anonim válasza:
a privát a személyes kérdésekre való bő válaszra való ami nem tartozik másra, vagy esetleg képek amiket nem akar ide kirakni, de válaszolni itt kell mert különben semmi értelme az oldalnak, így nem csak a kérdező kap választ hanem a hasnoló kérdésekkel teli emberkék is részben :)
5/5 A kérdező kommentje:
De én konkrétan a privát üzire gondolok.Irja a kedves hölgy,jobb esetben nem egy kamu faszi válasz gyanánt..(ismerkedös kérdésnél)..irsz neki..s nem válaszol semmit.Még akkor sem ha én vagyok a kérdező!:D
2014. aug. 18. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!