Milyen nő kell a pasiknak? (FÉRFI VÁLASZ)
Figyelt kérdés
Tudni szeretném, mitől leszek jó nő, külső belső egyaránt érdekel. az igazságot írjátok lécci ne a szépitő dumát2014. aug. 22. 22:06
1/15 anonim válasza:
Számomra attól, ha belevaló vagy, nem vagy kényes, elkényeztetett. Sokat mosolyogsz, és bejössz. Utóbbi abszolút szubjektív.
3/15 anonim válasza:
Első! Engem is érdekel! :)
Elküldöd nekem is privátban? :) :D
4/15 anonim válasza:
Mi pasik a rib***ancokat szeretjük! Ők a legjobbak. :)
Egyébként "nő" elmúltál már amúgy 18?
5/15 A kérdező kommentje:
valahogy mintha a komolytalan lányok jönnének be nekik meg a külsőségek. (tapasztalat)
2014. aug. 22. 22:12
6/15 A kérdező kommentje:
19/l vagyok
2014. aug. 22. 22:13
7/15 anonim válasza:
Igen Denis Kenzónak igaza van a Ribiket szeretjük :D
De mellette nem árt ha a ribi tud mosni meg eljár dolgozni.
8/15 A kérdező kommentje:
komoly kapcsolatban?
2014. aug. 22. 22:15
9/15 A kérdező kommentje:
göndör haj hátrány?
2014. aug. 22. 22:16
10/15 anonim válasza:
Komolytalan?
Neem. Az adott szituációhoz, helyzethez mérten legyen komoly. De egyébként szeretem az élettel teli vidám nőket.
Akik nem komolyodnak meg csupán azért hogy idősebbnek lássák őket.
Ha helyt áll a munkahelyén, és az életben meg tud állni a 2 lábán nem egy elveszett lélek aki egy csekket fel tud adni a postán leglaáb... akkor azon kívül legyen komolytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!