Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti hogyan külditek el azokat,...

Ti hogyan külditek el azokat, akiknek tettszetek, de nektek egyáltalán nem jön be?

Figyelt kérdés
Előfordul, hogy ismeretlen lányok írkálnak rám fb-n. Természetesen abból a kategóriából akik gyakran a legkevésbé sem tetszenek. Ti mit csináltok ilyenkor? Válaszoltok nekik? Letiltjátok? Kissé humánusabb módszereket mondjatok a lepattintásra, mert nem akarom őket sem megsérteni, mivel tudom jól, h mennyire sz*ar érzés tud lenni.

2014. aug. 22. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát erre nincs kegyes módszer. Az se jó ha nem mondod el mi "bajod" vele és csak eltűnsz, mert akkor még te vagy a bunkó. Ha elmondod meg legalább tudni fogja, mégha kicsit sértve is érzi magát.

Talán valahogy úgy kellene, hogy figyelj xy, te egy nagyon szép lány vagy, de nem hiszem hogy ebből bármi lehetne -- vagy valami sokkal értelmesebb mondatbefejezés. HA erősnek érzed a "nem vagy az esetem" magyarázatot akkor esetleg azt mondod, hogy valakivel már alakulgat valami...

Ebben én sem vagyok profi, valóban kellemetlen helyzet.

2014. aug. 22. 20:37
 2/2 anonim válasza:
Jobb, ha őszinte vagy. Ha nem vagy egyértelmű, és beleéli magát, utána derül ki, hogy nem tetszik neked, annál rosszabb. A letiltás nem jó, bunkóságnak tartom.
2014. aug. 24. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!