A mai világban komolyan szégyen ha valaki konditerembe jár?
A baráti társaságom és én fiatal 20 éves srácok vagyunk. Évek óta eljárogatunk "gyúrni" egész emberies sportos alkattal rendelkezünk. Múltkor sétálunk az utcán és elhaladtunk két csinos kiscsaj és két girnyó "páwa gyerek" mellett. Vissza néztem és láttam hogy az egyik csaj épp parodizált ( feszített, kihúzta magát...)
Máskor meg volt hogy egy dagadt kövér csávó próbált beszólni, hogy "jaaaajjj izomszagot érzek" meg így más kondis fiatal srácok is mesélnek hasonló sztorikat.
Komolyan manapság már szégyen ha valaki sportol és az a sport az nem a foci?? Ha valaki férfiasan, izmosan néz ki?
Ne a hülyék reakcióiból indulj ki meg egyébként sem tudsz megfelelni mindenkinek.
Te is "girnyó"-nak nevezted a vékony srácokat ok nélkül.
Dehogy :)
A 'páwa' 'férfiak' a világ legnagyobb szégyenei. Ha annak a 2 kiscsajnak az a szint jön be, akkor ők sem érhettek sokkal többet. Szóval minek is foglalkozol ilyenekkel? A semmit sem érő emberek mindig azokat fogják kritizálni, akik elértek valamit. :)
A dagadt kövér csávó meg eléggé nyilvánvaló, hogy féltékeny.
(Még) én se ott, ahol már szeretnék, de néha én is kapok beszólásokat... pedig (még) nem vagyok nagyon izmos, csak sokkal erősebb, mint amennyit ki lehet nézni első látásra.
Csak csináld azt, amit szeretnél, sose hagyd, hogy visszahúzzanak. Az igazi férfi izmos, erős, és ezt meg is tudja mutatni, amikor kell(de csak akkor, ha kell, a feleslegesen feszítő köcsög már megint más kategória). Na most egy 'páwagyerek' soha az életben nem fog tudni megemelni 20-25 kgnál többet, a dagi meg 5 perc után ki fog fulladni minden megerőltető dologtól.
(Ez a valóság, le lehet pontozni, de el is lehet gondolkodni azon, amit írtam, és változtatni a hozzáálláson, szólva mindenkihez, aki hasonlít a kérdésben szereplő egyének valamelyikéhez)
46 vagyok..napi 30 percet forditok magamra....amint latjatok nem egy allat body-s vagyok de buszke vagyok ra igenis, hogy korosztalyom lottyedt szar alakjaitol nagyon messze vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!