Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A mai világban komolyan...

A mai világban komolyan szégyen ha valaki konditerembe jár?

Figyelt kérdés

A baráti társaságom és én fiatal 20 éves srácok vagyunk. Évek óta eljárogatunk "gyúrni" egész emberies sportos alkattal rendelkezünk. Múltkor sétálunk az utcán és elhaladtunk két csinos kiscsaj és két girnyó "páwa gyerek" mellett. Vissza néztem és láttam hogy az egyik csaj épp parodizált ( feszített, kihúzta magát...)

Máskor meg volt hogy egy dagadt kövér csávó próbált beszólni, hogy "jaaaajjj izomszagot érzek" meg így más kondis fiatal srácok is mesélnek hasonló sztorikat.

Komolyan manapság már szégyen ha valaki sportol és az a sport az nem a foci?? Ha valaki férfiasan, izmosan néz ki?

2014. aug. 21. 00:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

Értem, tehát feszítve járt az illető, és ebből egyből vágtad, hogy épp téged parodizál.

Talán nem a kondi a baj, hanem a feszítve járás. :D

2014. aug. 21. 00:46
 2/15 anonim ***** válasza:
39%

Dehogy szégyen, csak irigykednek :D szerintem sokkal jobb, hogy kondi terembe jársz, minthogy otthon ülsz és chipset zabálsz.

https://www.youtube.com/watch?v=HFEfdTW5UFs

2014. aug. 21. 00:47
 3/15 anonim ***** válasza:
23%
ütni kell a tiszteletért barátom, túl beszari vagy visszakell lépni aztán pofánverdesni az ilyeneket.
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Egyáltalán nem. :) nem kell ezzel foglalkozni. Sokan irigyek is. :) Nincs kitartásuk célt elérni.
 5/15 anonim ***** válasza:
Óh, remélem nem szégyen, mert én is tervezem, hogy kondizni fogok. Ha már a férfiakat megszólják az izmaik miatt, akkor mi lesz velem nőként? :O
 6/15 anonim ***** válasza:
a dagadtakat is leszólják a vékonyakat is a gyúrmásakat is, tanuld meg ilyen ez a mai világ, akármilyen ember lehetsz mindig beléd kötnek:D
2014. aug. 21. 00:49
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

Nőként te nem leszel túl izmos,utolsó :D

Amúgy irigyek.

2014. aug. 21. 00:50
 8/15 anonim ***** válasza:
7-es miért nem leszek túl izmos?
2014. aug. 21. 00:54
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz kigyúrtnak lenni, hogy egészséges ábrázatod legyen. Egyik szélsőség sem tetszik.
2014. aug. 21. 01:00
 10/15 anonim ***** válasza:
nem gáz, de sok izomagyú pasi van, aki d...gás helyett is inkább gyúrna, ill. tükörben nézni, h h feszül a lábizma b...szás közben. nekem ezekkel van bajom :D ha te nem ilyen vagy, akkor nem gond.
2014. aug. 21. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!