Hogyan ismerkedjek ha nincs egy olyan barátom se akivel eljárhatnék bárhova is?
Figyelt kérdés
22 vagyok, nincsenek túl nagy szociális igényeim, de egy komoly kapcsolat jó volna.2014. aug. 18. 17:51
1/11 anonim válasza:
Menny egyedül!
Barátkozz itt!
Menny strandra, parkba stb...
3/11 anonim válasza:
Ahova járok bulizni mindig szoktam látni egy srácot 20 körülit, mindig egyedül látom magányosan....néha megsajnálom, hogy nem látom beszélni senkivel.. már azon agyaltam, hogyha legközelebb látom, lehet beszélgetek vele , biztos jól esne neki :)
4/11 A kérdező kommentje:
Egyedül bóklászni az olyan..
Interneten már próbáltam szerencsét, de inkább a személyes módszereket részesítem előnyben.
2014. aug. 18. 17:56
5/11 anonim válasza:
a gyakori kerdesek.hu-t csak is ajanlani tudom :-D
7/11 A kérdező kommentje:
Pont a hozzád hasonlók miatt mellőzném ezt az oldalt :)
2014. aug. 18. 17:58
8/11 anonim válasza:
Én is egyedül bóklászok. Utálok haverokkal csajozni (rühellek). Aki egyedül bulizik az csajozni akar, ne dőlj be neki 3.
9/11 anonim válasza:
elitelsz azert mert tanacsot adta?
.........csak segitek neked
10/11 anonim válasza:
Héj, én írtam ilyen kérdést?
Jó haverok lehetnénk :)
F/22...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!