Ha 22 éves vagyok, és még nem volt kapcsolatom, akkor milyen lányokkal ismerkedjek?
Mondjuk egyelőre semmilyennel, mert nem merek xd
de mondjuk nekem nagyon rosszul esne, ha a lány már nagyon tapasztalt lenne. Szóval akkor jóval fiatalabbakkal?
Mert ilyen nyomival, mint én, sem szeretnék ismerkedni. utálom, hogy ilyen vagyok, el akarom felejteni...
magammal semmi :D csak a szociális fóbiámat utálom
amúgy nem megy.. egy üveg bor kevés volt, akkor mennyit kellene innom, hogy legyen bátorságom? :S
buta válaszok nem érdekelnek. nem a szexre gondoltam, hanem magára a kapcsolatra úgy általában..
de amíg félsz a pi-nától,addig nem is lesz kapcsolatod.
az ismerkedés az vonzalomkeltés ami szexuális vágykeltés elsősorban,nem lelki problémák ecsetelése meg nyavajgás.
a félelmedet úgy lehetne orvosolni,ha szembenézel vele,megismered,elsajátítod,ezáltal megszüntetve a frusztrációt.
ezért menj el örömlányhoz.
Innye, én nekem 13 éves korom óta ez a bajom, nem gyógyulsz meg, sírjunk együtt xd
28/F
*ma
:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!