Hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
18eves lany vagyok Budapesttol nem messze elek szeretnek egy tuzes szenvedelyes fiut akivel egymasbaszeretunk. Nem igazan szeretnek neten ismerkedni semmi otletem nincs bulikba csak megdugnanak egybol..2014. aug. 12. 16:53
2/4 anonim válasza:
De jót nevettem :D nem,fognak megdugni egyből, ha nem,vagy könnyűvérű kis p*csa. Egyébként a csajoknak nagyon könnyű az ismerkedés. Bár nekünk sem nehezebb, nem,tudom miért rinyál mindenki itt...
3/4 Mr. Truth válasza:
rosz helyen keresgélsz... ha páwákra utazol azok megdugnak... ne is várj mást... ilyenkor mindig azt mondom hogy ha egy nőnek normális pasi kell akkor a barátzónájába keresse mert az értékesebb pasikat mindig oda dobja le...
4/4 A kérdező kommentje:
Meg csak fiu baratom sincs jelenleg aki elerheto :) és nekem nincs ilyen igenyem hogy pawa legyen csak legyen kedves és legyenek celjai meg legyen meg a vonzalom az elozo baratom se volt adonisz ragyas szemuveges vekony srac volt de kedves és okos Én szerettem nagyon :)
2014. aug. 12. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!