Nem merek a sráchoz odamenni. Hogy ismerkedjek vele?
A felét nemértem b@ szki O.O
"Hűdeswagyolovagyok"..He'?
Beszélgess vele.. Kérdezd meg hogy mit gondol rólad meg ilyesmik.. Majd szedd össze a bátorságod és mond meg neki hogy mi a helyzet, különben másnál találatod..
HŰDESWAGYOLOVAGYOK= Megközelíthetetlenül menő srácok 100000000000 követővel facebookon,
És ha kikosaraz akkor hogy nézzek a szemébe ?:O Mert szinte mindennap látom a suliban :|
Én értem mi a bajod,,ő egy menő srác olyan leszarom gyerek de megőrülsz érte nem mered megszólítani írni se neki mert akkor lehet h életed végéig csúfolna...A következőket teheted:
-Ha osztálytársak vagytok akkor tégy meg mindent ,hogy ne lássa rajtad ,hogy tetszik neked -ezért meg fog őrülni..gondolj bele...ő a menő gyerek-mindenkinek tetszik...Ha megkérdezi h járjatok esetleg...akkor mondj nemet és ez neki tulajdonképpen egy kihívás.. és így minnél tovább húzod annál értékesebb lehet a kapcsolatotok.
-Ha pedig nem veszi észre a benned rejlő különlegességet mivel a külső az elmúlik a belső örök.Na szóval ha nem veszi észre akkor nem hozzád való,,tudom h nagyon oda vagy érte de ha kicsit is látod h flörtölne veled akkor mondom:húzogasd a szemöldököd és ellenkezz :) Remélem tudtam segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!