Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki vigyázna rám (érzelmileg)?

Figyelt kérdés

Tudom... én vagyok a férfi. Megis teszem, amit kell. Viszont nagyon sebezhető vagyok. :/

15-18 éves korig.

2014. aug. 17. 23:32
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
A Mirai Nikki is jó volt. Azt nemrég láttam. :D Viszont az OVA nélkül szomorú voltam a végén.
2014. aug. 18. 00:12
 22/26 anonim ***** válasza:

De ahhoz legalább van ova, death notehoz az sincs..pedig annyira jól megtudtak volna csinálni egy alternatív befejezést ahol light nyer, vagy plusz egy részt ahol meg ugye halálistenné válik..na mindegy.:D

egyébként remélem van itt most olyan, aki a death noteot épp nézi és az egészet lespoilereztem neki :'D

2014. aug. 18. 00:18
 23/26 A kérdező kommentje:

Jó lett volna.

Csak nincs. :D

2014. aug. 18. 00:22
 24/26 anonim ***** válasza:
Vagyis van egy videó még a befejezés után (talán kivágták a sorozatból nem tudom) https://www.youtube.com/watch?v=Pr9bp83BRzQ ebben egy névtelen halálisten keresi fel ryukot, hogy beszéljen vele az emberek világáról. és vannak utalások benne, hogy az a névtelen halálisten light..vagyis hát a végén megkérdezi tőle ryuk, hogy "igazam van...light??" szóval érdekes:D
2014. aug. 18. 00:30
 25/26 anonim ***** válasza:
És ugye aki a listát használja nem mehet se a mennybe, se a pokolba, és ugye a halálistenek világa a purgatórium. szóval ez is amellett szól, hogy a névtelen halálisten valójában light.:D na de tényleg bocsi az offból emberek! :D
2014. aug. 18. 00:32
 26/26 anonim válasza:
Szia! 17 éves pan lány vagyok. (Vagyis nem érdekel, hogy ki milyen nemű, csak a személyisége.)Én is szeretem az animéket. *.*(Bár a Death Noteot még nem sikerült befejeznem) Szereted a yaoi/Bl vagy a yuri/shojo-ai animéket is?
2014. aug. 18. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!