Typsy93 kérdése:
Ha valaki erre korrekt valaszt ad, vagy jol ismeri a noket, akkor attol fogva nagyon nagy embernek tartom:D tehat?! :D
Figyelt kérdés
elsosorban egy irasmodbol, tartalombol mindent lelehet venni, h milyen az ember, legalabbis megerezni.. nah szval.. kijottem kulfoldre, naggyon sok ember van itt.. de az miert van, hogy a csajok atneznek rajtam??!!:D attol fuggetlenul, hogy rondak vagy sem:D a franko, hogy hat igencsak jol nezek ki, es ezt eleg hatarozottan mondom:D laza stilusom van.. rovid a hajam.. kivagyok gyurva.. es amelyik no azt mondja ram, h igenytelen vagyok vagy egyszeru arc ugy, h latott azt nem fogom megerteni:D atneznek rajtam!!!!!!!:D egy no miert nez at barkin is? de most komolyan?:D2014. aug. 16. 22:46
11/14 anonim válasza:
Én is külf.élek, elárulom neked, hogy külf. bevándorlok vagyunk és pl. a helyiek nem fognak leállni egy magyar sráccal. A külf. lányok meg azért nem fognak leállni egy magyar fiúval mert a külf. lányok inkább a helyi gazdagabb fiúkkal akarnak kapcsolatot.
12/14 anonim válasza:
Mondjuk, mert a kérdésben is így fogalmazol, hogy össze-vissza tagolsz. :D Helyesírás...
13/14 anonim válasza:
Ízlések és pofonok...Egy kicsit faragj az egódból szerintem.. Nem tecchetsz mindenkinek az világon!!!
14/14 anonim válasza:
Én is Londonban vagyok és már nem is vagyok fiatal. Ennek ellenére elő tudok hozni egy kedves mosolyt bármilyen nőből, ha megtisztelem őt azzal, hogy nőnek látom! Kis mosoly, és előre engedem, vagy kinyitom neki az ajtót, meg ilyesmik. És van egy vélemény rólam, ami nem negatív.
Egyébként messziről lerí a magyarokról, hogy magyarok! Naná, hogy nem fog semmilyen csaj vesződni a nyelvi nehézségekkel, és nem egy minimálbéres munkásemberrel fog foglalkozni!
Az írásmódról ne beszéljünk! Ahhoz te nagyon kevés vagy! Erről kivételesen nekem biztosan több fogalmam és tapasztalatom van!
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!