Typsy93 kérdése:
Ha valaki erre korrekt valaszt ad, vagy jol ismeri a noket, akkor attol fogva nagyon nagy embernek tartom:D tehat?! :D
Figyelt kérdés
elsosorban egy irasmodbol, tartalombol mindent lelehet venni, h milyen az ember, legalabbis megerezni.. nah szval.. kijottem kulfoldre, naggyon sok ember van itt.. de az miert van, hogy a csajok atneznek rajtam??!!:D attol fuggetlenul, hogy rondak vagy sem:D a franko, hogy hat igencsak jol nezek ki, es ezt eleg hatarozottan mondom:D laza stilusom van.. rovid a hajam.. kivagyok gyurva.. es amelyik no azt mondja ram, h igenytelen vagyok vagy egyszeru arc ugy, h latott azt nem fogom megerteni:D atneznek rajtam!!!!!!!:D egy no miert nez at barkin is? de most komolyan?:D2014. aug. 16. 22:46
2/14 anonim válasza:
Szerintem ne gyakorizz részegen.
3/14 anonim válasza:
Értéktelen vagy. Te szereted az értéktelen nőket? Hát szerintem ők se az értéktelen pasikat.
5/14 anonim válasza:
Hát az a nő valszeg kattos akkor :D
6/14 anonim válasza:
' egy no miert nez at barkin is
Mert az üresfejű, önmegjátszós kivagyi embereket hamar ki lehet ismerni és az okosabbja nem kér belőlük.
7/14 anonim válasza:
"elsosorban egy irasmodbol, tartalombol mindent lelehet venni, h milyen az ember, legalabbis megerezni." Én levettem, hogy milyen ember lehetsz.
8/14 anonim válasza:
Azért mert beképzelt, önimádó vagy! Miért kéne megnézni minden nőnek az utcán?
9/14 anonim válasza:
Hol van az a külföld?Lehet csak te látod magad ennyire jónak a csajok meg észre se vesznek.
10/14 anonim válasza:
Én mindig át szoktam nézni ezeken a hú de laza nagyon menő srácokon. Egyszerűen idegesítenek. Lesír róluk hogy rohadt nagyképüek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!