Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Dagadt vagyok, vajon lesz csajom?

Dagadt vagyok, vajon lesz csajom?

Figyelt kérdés
170-171cm és 90kg, nagyon el vagyok hízva a fogyás pedig nem megy.. van amikor 1-2 hét alatt lemegy 1kg de simán visszajön még ha nem is csinálok semmit. Vajon lesz így barátnőm vagy mondjak le róla? Mert azért jól jönne egy.. :D

2014. aug. 15. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nincs kizárva, hogy legyen barátnőd, de több esélyed van csak a duciknál így.

Az, hogy a fogyás nem megy nem igaz. Nem tudod, hogy hogyan kell fogyni, és/vagy nem tartod be a szabályokat. Ha gondolod segítek, írj privátot és megbeszéljük az étrendedet. :)

Nem nagy ördöngösség, pár szabály van csak, ha érdekel elmondom.

2014. aug. 15. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nincs olyan egészségügyi próblémád ami akadályoz a fogyásban akkor csakis agyban dől el hogy le tudsz-e fogyni vagy nem. Ha nagyon akarod képes vagy rá higyj nekem:)
2014. aug. 15. 22:53
 13/14 anonim válasza:
Szerintem ne szobabiciklizz, menj ki a szabadba. ezek a gépek nem túl intenzívek, próbáld ki pl. a kettlebell-t vagy a homokzsákozást, azokkal erős is leszel, nem csak lefogysz. Ja, és elég rövid idő alatt..de esernyődrót ne akarj lenni.
2014. aug. 16. 16:57
 14/14 Demi,,mama'' válasza:
nyugi én 13 vagyok, 160cm magas és én sem egy topmodell vagyok...de ezt el kell fogadni...sajnos :(...nekem is unalmas egyedül... ;(
2014. nov. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!