Hogy becézhetnék egy lányt, ha még nem a csajom, de az szeretném, hogy legyen?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 22:27
1/12 anonim válasza:
ahogy szeretnéd, aztán úgyis szól ha nem tetszik neki
2/12 anonim válasza:
teleszelacsajomb@aszdmegkiscicuska
3/12 anonim válasza:
Miért szeretnéd, hogy az legyen? Becézd Áginak, az mindig beválik :)
5/12 anonim válasza:
Erre vigyázz engem egy fiú becézett és nekem nem tetszett. A becézést tartogasd arra, ha már közelebbi kapcsolatban vagytok és kiismerted és tudod, hogy az a becenév kedves neki.
6/12 anonim válasza:
Hát én nagyon sok haveromnak mondom azt h "szerelmem,drágám,drágaságom,édesem,életem,szívem" stb:D de ezt csak szarkaztikusan,poénból és nem is akarok velük járni,szal szerintem,ha a csajjal vagy olyan viszonyban h ezt megengedheted magadnak bármi ilyesmit mondhatsz neki:)
7/12 anonim válasza:
ha jópofa, vicceskedő vagy akkor akárhogy csak vigyorogj hozzá!
8/12 anonim válasza:
Ami jellemzi. csak ne birtokosba.
pl, ha kisebb,akkor pici,(barátom így szólított, mikor csak még beszélgettünks vagy angyalka.,drága stb
9/12 anonim válasza:
8-as hát én lány vagyok, és majdnem 170 cm és nekem mondta ezt egy srác hogy pici, akkor rögtön otthagytam.. utálom ha becéznek, erre vigyázzni kell, van akit megsértenek ezzel.
10/12 anonim válasza:
mondd neki, hogy túl kicsi a feneke :) tuti nem hajt el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!