Dagadt vagyok, vajon lesz csajom?
Figyelt kérdés
170-171cm és 90kg, nagyon el vagyok hízva a fogyás pedig nem megy.. van amikor 1-2 hét alatt lemegy 1kg de simán visszajön még ha nem is csinálok semmit. Vajon lesz így barátnőm vagy mondjak le róla? Mert azért jól jönne egy.. :D2014. aug. 15. 20:25
2/14 anonim válasza:
Hát elég alacsony vagy, de azért annyira nem mondanám elhízottnak. Sportolj, hogy [egészséges legyél]. Nem kell kondi vagy futás, akár biciklizhetsz is, az laza. Csak legyen valami. Akinek meg te kellesz, annak ne az alakod miatt kellj vagy ne kellj.
3/14 A kérdező kommentje:
15 vagyok. Már voltam kórházban is mert megnézték hogy cukorbeteg vagyok-e. (De végül kiderült hogy nem vagyok az)
2014. aug. 15. 20:28
4/14 anonim válasza:
"A fogyás nem megy". Ezt a részét kellene boncolgatni, amennyiben akarsz fogyni. Ha nem akarsz, és csak választ vársz, persze lehet csajod, amennyiben vagy annyira sármos, hogy az feledteti az alakod.
5/14 anonim válasza:
Sportolni szoktál? Egyik osztálytársam kicsi kora óta pufi volt, elkezdett kézizni/focizni, és már fogyott is.
Ő is kb. ebben a korban volt, nőtt is. Ilyenkor még "könnyebben" lehet fogyni.
6/14 anonim válasza:
Hidd el már akkor is fogysz ha egy kicsit is változtatsz az életmódodon. Elsőnek próbálkozz azzal hogy nem eszel fehérkenyeret meg zsemlét, helyette (ha megengedhetitek magatoknak) egyél inkább rozskenyeret, vagy teljes kiőrlésű cuccokat. Fogyassz sok fehérhúst. A fehérjét (asszem) nehezebben bontja le a szervezet, ezért több kalóriát is égetsz:). Emellett pedig sportolj valamit. Focizz, bringázz, ússz vagy ami érdekel/tetszik:). Hidd el ez a kis változtatás is sokat számít:D Próbálkozz meg vele:) Hajrá remélem tudtam segíteni:)
7/14 anonim válasza:
Mindenkinek lehet. Nem minden lánynak jönnek be a gyurmások, vagy az esernyődróthuszárok, szerintem sokan vannak, akik szeretik a kerekebb fiúkat is. Meg aztán a külső csak az egyik fele a dolognak, az is számít, hogy fejben, viselkedésben is megfelelsz-e.
8/14 Linó03 válasza:
Nyúlni is fogsz még, de sportolj is. Előbb tényleg jó a laza biciklizés, mert egy kemény edzést lehet nem bírnád, de utána be is iratkozhatnál valamilyen egész testet megmozgató sportra. Nekem fogyásnál nagyon jól bejött, hogy csak akkor ettem, ha korgott a hasam. Ha csak úgy ehetnékem volt, akkor vizet ittam (nem cukros italt), és akkor feltöltődött a hasam. Sokszor végeztem éhesen fizikai munkát is, szerintem megtanulta a szervezetem, hogy felhasználja a tartalékot (ha van ilyen), mert össze sosem estem. Azért ne éhezz! És késő este sose egyél, mert akkor a kaját tartaléknak rakja a szervezeted, mert nem mozgod le.
9/14 anonim válasza:
Lesz. Több okból kifolyólag is lehet. Ha esetleg gazdag leszel, vagy találkozol, egy tényleg értelmes lánnyal.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) szeretnek fogyni de ha azt mondjatok a kis változás is lehet jo akkor megpróbálom. A rozsos kenyér nem probléma, megengedhetjuk magunknak. Esetleg meg annyit kérdeznék hogy van olyan szobába való cucc ami segíthet? Pl szoba bicikli de valami másra gondolok. Amúgy sok nőnemű barátom van de egyik sem akar ennél többet.. :(
2014. aug. 15. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!