Hogyan találjak dagadt pasit?
Figyelt kérdés
kifejezett ők jönnek be, de nem nagyon találok.. általában félénkebbek is így főleg nehéz... ötlet?2014. jún. 21. 20:46
1/12 anonim válasza:
van egy kis sörhasam, az elegendő?
2/12 anonim válasza:
én ha behúzom a hasam az összes bordám látszik jólessz?
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Csak sörhasam van, az már elég?
5/12 anonim válasza:
pont ez az,mivel ők félénkebbek biztos h ha lépsz 1et feléjük megörülnek h végre kellenek valakinek és összejöhet a dolog.am te hány éves vagy?csak mert én sem vagyok sovány alkat.
6/12 A kérdező kommentje:
19
2014. jún. 21. 21:13
7/12 anonim válasza:
Bakker... ilyet se láttam még :D Kaptam már nem egy kosarat az alkatom miatt, de olyat még senki nem mondott, hogy neki pont az tetszik. xD Szerintem troll-gyanús kérdés.
8/12 anonim válasza:
Nem vagyok egy vékony alkat,írj ha gondolod :)) 19/F
9/12 anonim válasza:
hát irj ha gondolod bár nem kifejezetten kövér vagyok inkább csak nagydarab de hasam az van:D
10/12 anonim válasza:
Itt van mellettem Antonio Coimbra De La Coronilla Y Az Vedo, ő elég dagadt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!