Szerintetek egy kopaszodó, dagadt 40 körüli pasinak mennyi esélye van a nőknél úgy általában?
Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 22:39
1/9 anonim válasza:
Ugye ez költői kérdés? Ha vastag a bukszád, akkor nyert ügyed van.
2/9 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel : ha sok a lóvéd, akkor bármennyi csajod lehet.
Ha nem, akkor kb. egy se.
3/9 anonim válasza:
Egy meseszép Ferrari, jó humor, nagy és modern ház és ahogy az előző mondta vastag pénztárca hogy tudjatok hawaiin nyaralni :)
4/9 anonim válasza:
Nekem volt ilyen barátom még fiatalabb koromban és még pénze sem volt, sem saját lakása, sem munkája. :)
Úgyhogy ha igazán tud bánni valaki a nőkkel, akkor lehet sikeres így is.
5/9 anonim válasza:
Bocsi srácok nekem nem elég egy vastag pénztárca, kell hogy vonzódjak az illetőhöz plusz 15 év korkülönbség nekem sok.
6/9 anonim válasza:
Törődj magaddal mondjuk fogyjál le... legyél igényes, kulturált, jó humorú és akkor vastag pénztárca sem kell.
7/9 anonim válasza:
5 ös , érzéketlen és rideg vagy.
:)
8/9 anonim válasza:
Világos, bocs hogy nekem párkapcsolatba érzelmek is kellenek és nem csak a pénzre utazom, nem is tudom hogy merészelek ilyet. (Komolyan megáll az eszem, hogy baj egyeseknek)
Az meg hogy kinek mekkora korkülönbség fér bele egyenénenként változó, nem igazán értem miért baj, ha korombelit szeretnék páromnak.
9/9 anonim válasza:
75%-os a gyk legnagyobb ribizlije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!