Velem lenne a gond?
Figyelt kérdés
17 vagyok (pár hónap és 18 leszek), még egyszer sem volt barátnőm (nem érdekelnek az emberi kapcsolatok), viszont egy lány megtetszett. Összeismerkedtünk, és amikor a zenei ízlésről volt szó, én nyílt és őszinte voltam, megmutattam a kedvenc számomat: https://www.youtube.com/watch?v=fgtcktybne4 , a kedvenc részeimnél, azaz 1:24-nél és 2:35-nél, erre azt mondta hogy beteges vagyok, és azóta nem is közeledik, meg semmi.
Ha a lány volt a fura, akkor még túl teszem magam rajta, keresek mást (pontosabban nem keresek, majd jön ha itt az ideje), de ha velem van a gond, akkor megmaradok magamnak, mint eddig
17/F, Debrecen
2014. aug. 15. 18:00
11/11 A kérdező kommentje:
Na ezt jó hallani :D Igaz nem hallgatok divatzenét, de én inkább nem szólom le (ha hallgathatatlan, akkor nem értem miért hallgatják olyan sokan), inkább csak mélység nélkülinek és kommersznek tudnám nevezni, és ennek is meg van a célközönsége (bár ebbe mi nem tartozunk bele szerencsére)
2014. aug. 17. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!