Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Velem lenne a gond?

Velem lenne a gond?

Figyelt kérdés

17 vagyok (pár hónap és 18 leszek), még egyszer sem volt barátnőm (nem érdekelnek az emberi kapcsolatok), viszont egy lány megtetszett. Összeismerkedtünk, és amikor a zenei ízlésről volt szó, én nyílt és őszinte voltam, megmutattam a kedvenc számomat: https://www.youtube.com/watch?v=fgtcktybne4 , a kedvenc részeimnél, azaz 1:24-nél és 2:35-nél, erre azt mondta hogy beteges vagyok, és azóta nem is közeledik, meg semmi.

Ha a lány volt a fura, akkor még túl teszem magam rajta, keresek mást (pontosabban nem keresek, majd jön ha itt az ideje), de ha velem van a gond, akkor megmaradok magamnak, mint eddig

17/F, Debrecen

2014. aug. 15. 18:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ez nem zene .:) ez csak ilyen nemtudom elbaszott elektromos kisülések számítógépekben?
2014. aug. 15. 18:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Van egy érdekes zenei ízlésed az én fülemnek, de ez még nem jelenti azt, hogy gond van veled.
2014. aug. 15. 18:03
 3/11 A kérdező kommentje:
nem, ez IDM, itt van rá egy másik példa: https://www.youtube.com/watch?v=o8KYTDAHlto 0:33
2014. aug. 15. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
ez a zene nagyon rossz. bár az eleje emlékeztetett egy kicsit a dark ambient stílusra. A lényeg, hogy nem sok emberrel lesz hasonló ízlésed zenei téren :D. a csaj részéről viszont elég agresszív kirohanás volt.. azért ne add fel
2014. aug. 15. 18:14
 5/11 A kérdező kommentje:
kösz a tippet :D de ezek szerint ne nagyon dicsekedjek a zenei ízlésemmel (amúgy se szoktam, de eltitkolni se nagyon) ha kapcsolatba akarok maradni?
2014. aug. 15. 18:19
 6/11 anonim ***** válasza:

mittudomén, nem vágom hogy műxik, nekem se volt még :D. hogy ha már alapból összejöttél valakivel akkor viszont ha tényleg szeret akkor nem fogja érdekelni hogy milyen zenét hallgatsz

18/f

2014. aug. 15. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek fontos, hogy mit hallgatsz, szerintem eltitkolni nem kell. Ha neki más az ízlése, legfeljebb nem együtt hallgattok zenét. Az a lány, akivel találkoztál, nagyon durván túlreagálta a helyzetet, ne belőle indulj ki.
2014. aug. 15. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:

én minden esetre nem ajánlom és ha ott van veled a barátnőd semmiképp ne hallgasd ezeket mert nagyon szörnyűek :D

~GoldTec~

2014. aug. 15. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:
ez az a zene amitől olyan mintha betépnél?
2014. aug. 15. 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Számomra ezek csak ilyen random hangok (na jó, azért nem teljesen, de nagyon nem az én stílusom), viszont nem néznélek furának érte, mert nekem sem mindennapi az ízlésem :D Legalább van egyéniséged, és nem elviselhetetlen divatzenéket hallgatsz.

16/L

2014. aug. 17. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!