Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy jutottunk idáig?

Hogy jutottunk idáig?

Figyelt kérdés

Sokszor találkozok olyan posztokkal, hogy "Miért gyúrnak a pasik?" És akkor van hozzá egy diagram amin 99% azért hogy jó csajokkal dughasson, 1% pedig, hogy egészségesen éljen.

Én is elkezdtem edzeni több-kevesebb sikerrel, de akkor most szarul kéne magam érezni? Szerintem ez egy ugyanolyan szegénységi bizonyítvány lány részre... Tényleg ez kell ma ahhoz, hogy egyáltalán legyen esélyem ismerkedni?

2014. aug. 15. 01:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Én azért edzek, mert élvezem a mozgást, élvezem, hogy erős vagyok. Szabadnak érzem magam. Kihívás is. Önbizalmat ad a saját testemmel kapcsolatban. Nem vagyok széjjelgyúrva, de nem is vagyok izomtalan. Én ezt magamnak csinálom, de persze lányoknál se hátrány. Bár eléggé rossz ha valaki csak azért csinálja, azt hiszem még mindig jobb, mintha nem csinálná.

Bizonyos mértékben természetes és teljesen normális az, hogy vonzó akarsz lenni a másik nem számára. Ebben nincs semmi rossz szerintem. Túlzások itt is léteznek persze, meg alpári emberek. Egyáltalán nem kell emiatt rosszul érezned magad. Szerintem az önmagában vonzó, ha a lány próbál jól kinézni a másik nem számára. Persze amíg nem megy el túlzásokba. A diagram meg egy diagram. Nem tudod, hogy mennyire igaz.

Ezen kívül ha már sportolsz, akkor találhatsz benne örömöt és újabb célokat, amiktől még élvezetes(ebb) is lesz, és már nem csak azért csinálod.

2014. aug. 15. 02:43
 2/4 anonim ***** válasza:
A válasz igen.Ha nem vagy izmos,kigyúrt,akkor sokkal kevesebb esélyed van bármelyik csajnál.És rohadtul nem értik meg,hogy vannak emberek akiknek a genetikája miatt nem lehet ezt annyira drasztikusan változtatni.Csak szimplán levegőnek néznek...
2014. aug. 15. 09:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Én nem járok kondiba, mert nincs rá pénzem (élből 0-ról indulok), és vékony testalkatom van... Akármennyit zabálok 1 gramm zsír nem jön fel. Egyszer sikerült 3 kilót "híznom", akkor aktívan judo-ztam és valószínűleg izmot építettem. Sikerült itthon építeni apukámmal egy Street-workout állványt és most azon iparkodok. Én is szeretnék jobban kinézni, és eszméletlen jó érzés tud lenni egy kiadós edzés után a fáradtság :) De sajnos ez hogy szeretnék tetszeni a másik nemnek, ez már azt jelenti, hogy abszolút befolyásolva vagyunk ha nem lenne ez a sok "falu bikája" akkor valószínűleg én sem érezném azt, hogy nekem muszáj erősödnöm. És csodálkozunk hogy milyen sok a testképzavaros ember :/
2014. aug. 15. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Tök érdekes. Én 10 évet judóztam, és én is vékony maradok, és még fogyok is, ha nem mozgok.

A természetben ugyanúgy megvan az ilyen jellegű versengés, szóval szerintem kicsit túl drámaian látod a dolgokat. Igen, a környezet befolyásol minket. Az erő, az erőt jelképező dolgok vonzóak, mert biztosabb túlélést ígérnek. Az ember még nem szakadt el a zsigeri ösztöneitől. De vannak lányok, akik meg pont nem buknak az izmokra például, csak nem ugyanabban a környezetben keresendők.

2014. aug. 15. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!