Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek miért van ilyen...

Szerintetek miért van ilyen sok tanácstalan és elkeseredett fiatal? Mi az ami miatt ilyenné váltak sokan?

Figyelt kérdés
Én nem tartozom ide. Nem,oltok le senkit, csak érdekelne miért van ez.
2014. aug. 14. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

na tessék itt az élő példa a 10-es hogy nem kell "kigyúrt mercis állatnak" lenni de persze ez a fiúk agyáig nem jut el mert nem veszik észre hogy nem ez a baj hanem a hozzállásuk

10-es bár úgy érzem felesleges volt leírnod mert a kis önsajnáltató majmoknak úgy sem fog leesni (és nem, nem vagyok bunkó csak már nevetséges hogy mennyit rinyálnak én lány létemre nem vinnyogok ennyit)

2014. aug. 14. 16:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert p*csognak össze vissza , könnyeb itt sírni mindenki előtt hogy így sz>r meg úgy sz>r de nem képesek tenni azért hogy esetleg változzon eza helyzet és netán összejöjjenek valakivel
2014. aug. 14. 16:18
 13/15 anonim ***** válasza:
én is sajnáltattam magam régen :D mondjuk szerintem azért én nem voltam ennyire durva eset mint itt sokan...inkább magamba fojtottam a bánatom :) ez a csajos dolog úgy működött, a ribik jöttek maguktól 1-2 poén vagy kisebb kedves gesztus és máris jó voltam náluk...viszont annál a rendes lánynál bedobtam magam :) azt hittem esélyem sincs nála a suli egyik legjobb lánya volt én meg egy unalmas átlagos srác...de az érzelmes kedves oldalam nagyon tetszett neki :) a végén hülye voltam meghátráltam...tanultam az esetből...lassan lesz elég bátorságom :) napról napra egyre jobb :) de ezt a sötétben nem érti az ember...ez olyan mint a felvilágosultak...hiába magyarázzák el milyen a lelki boldogság azoknak akik nem értik...disznók elé gyöngyöt...én se értem meg a sok szex mániást meg pénz központú embert...ők meg nem értik az érzelmes és logikus gondolkodásomat...nem vagyunk egyformák...akik mélyponton vannak szinte süketek...nem lehet őket szavakkal meggyőzni...engem sem lehetett...csak a tettek érnek valamit :)
2014. aug. 14. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:

kiadsam333.

9-es vagyok.

Nos a 10-es hozzászólásoddal félig értek egyet,mivel mindenki más élethelyzetbe kerül bele,és más körülmények közé.Ha valakit nem vesznek körbe olyan emberek,akik elfogadnák,akkor a feje tetejére is állhat,akkor sem fogják...

Én ilyen helyzetben voltam és vagyok is,pedig semmi olyan hű de rossz nincsen,amivel elijesztenék másokat.Látnám én a lehetőségeket,ha lennének,de még csak beszélgetni sem adnak lehetőséget a lányok/nők.Rám néznek és 1 mp alatt elküldenek a ...-ba. Engem soha senki nem sajnált meg,és senki nem adott még csak esélyt sem arra,hogy megmutathassam milyen vagyok.Jó itt most a családtagok és közelebbi ismerősök nem számítanak bele,mert ők pontosan tudják mennyire segítőkész és kedves vagyok.

Több,mint 8 évig próbáltam már mindent komolyan mondom,változtattam sok dolgon,próbáltam barátkozni is nagyon sok emberrel,lányokkal is folyamatosan próbáltam legalább valamit,hátha.Az eredménye az egésznek egy nagy nulla maradt.Van pár haver,akinek akkor jó vagyok,mikor segítség kell,és ennyi.

Tettem érte,szerintem nagyon sokat is,mégsem jöttek össze a dolgok.Régebben pénzt,időt,energiát belefektettem nagyon sokat,sőt sok dolgot áldoztam is érte,mert bíztam benne hátha akkor elindulhat valami.

Ha valóban legalább látnék egy apró esélyt arra,hogy van kiút a dologból,és végre valami jó is történne bármilyen szempontból ezekkel kapcsolatban,hidd el én is és akik hasonló helyzetben vannak is,másképpen látnák a dolgokat.Ezt kellene végre megérteni...

2014. aug. 14. 21:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves #14-es

"Engem soha senki nem sajnált meg,és senki nem adott még csak esélyt sem arra,hogy megmutathassam milyen vagyok"

Sajnálni ne is sajnáljon meg senki! Nem erről szól a dolog...ne sajnálatból legyen valaki melletted, vagy adjon esélyt!

Ha nyitott szemmel jársz és tényleg észreveszed a lehetőséget és cselekszel akkor pár év múlva csak nevetni fogsz ezen...netes ismerkedéssel szerintem elég gyorsan tudsz barátokat szerezni és akár párt is...én neten nagyon sok embert megismertem a legjobb barátomat online játékban ismertem meg, ma már nem játszom, de sok hülyeséget csináltunk együtt, többször találkozunk is...szóval nem csak online tartjuk a kapcsolatot...és nem csak a számítógép a téma hanem mindenről tudunk beszélgetni...múltkor pl viharban felhívott skypeon, mert félt :D 110 kilós nem dagadt eléggé izmos szóval testileg erősnek mondható, de lelkileg megriadt egy kis vihartól :D és kérte egész éjszaka legyen benyomva tudja, hogy alszok, de ha kell akkor tudja, hogy hallja valaki...a mai világban az online kapcsolat eléggé elterjedt...mármint akkor is tudsz beszélgetni a másikkal ha nincs melletted...látod én se ülök ott melletted mégis mennyire tudom osztani azt a kevés eszemet is ami van :D szóval itt van esélyed...a neten ismerkedhetsz...én is voltam abban a hitben, hogy senki nem szeret, senki nem fogad el, senkinek nem vagyok fontos, senki nem képes szeretni...tudom milyen érzés...engem kisegítettek ebből az állapotból...hidd el pár év múlva azt a lányt aki szeret, akinek te vagy a legfontosabb, az igaz barátokat akik nem csak akkor keresnek ha nekik van szükségük rád nagyon becsülni fogod és csak nevetni fogsz ezen a dolgon...viszont soha ne felejtsd el milyen most...milyen a reménytelenség érzése...talán pont azért kapod ezt, hogy egyel több ember legyen hűséges, egyel több ember becsülje meg azt akije van...sajnos a mai világban sokan csak kihasználják a másikat, nem is szeretik csak áltatják, becsapják...talán pont azért kell most ezeket átélned, hogy megtudd becsülni azt akivel leéled az életed és ezek után sokkal boldogabb leszel, mint az akinek mindig is meg volt az amit végre elérsz...most ezekben lehet nem hiszel, pedig ha akarod így lesz...mindenki megérdemli a boldogságot :) és leszel még boldog hidd el :)

2014. aug. 15. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!