Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek a fekete szín jól...

Szerintetek a fekete szín jól állhat egy fiatal nőnek? Sokan modták

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán vagyok fekete ruhába, és még ritkábban teljesen feketébe, hogy a nadrág+felső is olyan.

De ilyenkor szinte mindig kapok 1-1 megjegyzést, hogy milyen jól áll a fekete nekem.

És nem igazán értem. A fekete olyan szomorú szín nem? És engem a gyászra emlékeztet. Hogy állhat jól egy fiatalon akkor? Mert mondták páran, h hordhatnék gyakran, mert szerintük jól áll nekem.

Csak akkor vagyok feketébe, ha ki kell öltöznöm, illetve van 2 fekete felsőm és ennyi a fekete öltözékem teljes skálája.

23 éves vagyok, a hajam barna, a szemöldököm fekete, és fehér bőröm van. Nem igazán értem, a fehér bőrhöz miért passzol a fekete ruha?

Szerintetek jól áll bárkinek is a fekete, akinek normál stílusa van, és nem rocker vagy ilyesmi? (megj.: semmi bajom a rockerekkel)

2014. máj. 31. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
nem vagyok rockos ,de a fekete a kedvenc színem.
2014. máj. 31. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez egyéniség kérdése is. Nyilván összességében másoknak tetszik az összhatás ami rólad sugárzik ha feketében vagy. Függ attól is aki rád néz, szóval nem lehet ezt röviden leírni.
2014. máj. 31. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:

A fekete szín bizonyos embertípusoknak áll jól, ez függ a bőr, a haj, a szem színétől, tónusaitól. A fekete főleg a "tél" típushoz passzol, akiknek általában az erősebb hideg színek állnak jól (pl. királykék, meggybordó, fenyőzöld).

[link]

Tehát nem mindenkinek áll jól a fekete, sőt, vannak, akiket kifejezetten öregít, sápaszt.

2014. máj. 31. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Akár jól is állhat, bár ez nyilván magától a ruhától is függ. Mindenesetre ha nem szereted annyira, vagy lehangol, vagy te magad nem látod úgy, hogy kimondottan jól állna, akkor mások miatt szerintem nem kéne erőltetni.

AZt hordd, amiben jól érzed magad.

(Megj.: a szín, a fény spektrumának egy része, különféle módszerekkel megszűrt, meghatározott hullámhosszúságú fény.

A fekete viszont a fény teljes hiánya, így nem nevezhető színnek. Tehát nincs olyan, hogy fekete szín. Csak fekete. Így magában.)

2014. máj. 31. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!