Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek miért van ilyen...

Szerintetek miért van ilyen sok tanácstalan és elkeseredett fiatal? Mi az ami miatt ilyenné váltak sokan?

Figyelt kérdés
Én nem tartozom ide. Nem,oltok le senkit, csak érdekelne miért van ez.
2014. aug. 14. 15:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%
Mert a lányok el vannak maguktól szállva és csak a "tökéletes" pasikkal állnak szóba, ez frusztrálja az átlag srácokat!
2014. aug. 14. 15:47
 2/15 anonim ***** válasza:

mert lúzerek, hülyeségeket gondolnak a lányokról és betojik

/egy őszinte 19 éves lány/

2014. aug. 14. 15:48
 3/15 A kérdező kommentje:
Közel sem vagyok tökéletes, mégis szót értek a nőkkel...nem valami negatív tapasztalat miatt alakult ez ki a srácokban?
2014. aug. 14. 15:48
 4/15 anonim ***** válasza:

7 év depresszióm alatt én is hasonló helyzetben voltam, egy csalódás miatt...nagyon rettegtem a csalódástól...most se örülnék neki, de talán most jobban viselném...alapból érzékeny vagyok ilyen téren...gondolom nekik nem jött össze semmi...én csak párkapcsolatok és családi téren vagyok/voltam elkeseredve...munka, tanulás, anyagi helyzet, barátok, elfoglaltság minden meg volt, sőt több is mint vártam volna...de mára a családi helyzetet megszoktam, mondjuk alapból nem nagyon viselt meg...inkább csak kicsit rontott a dolgokon...a depressziómnak is vége, szóval van kiút a sötétből, csak meg kell találni a fényt :) sajnos nem mindig megy egyedül...

21F

2014. aug. 14. 15:50
 5/15 anonim ***** válasza:
32%

de mert biztos visszautasította őket egy két lány.. és akkor már nem is mernek kezdeményezni

egy igazi "férfit" ez nem zavar addig megy amíg egy be nem jön most mit kell bánkódni meg félni és ha visszautasít nagy kunszt...nagy számok törvénye 100-ból 1 biztos lesz

engem is utasított már vissza fiú nem is egyszer és? :D nem tetszhet az ember mindenkinek ha meg sajnáltatom magam attól nem lesz jobb sőt még csak rosszul se éreztem magam tőle

2014. aug. 14. 15:51
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem vagyok elkeseredett, csak annak ellenére hogy valaki megnéz mert tetszik az izomzatom, mégsem jönnek oda a nők.

Én meg félek odamenni bárkihez is, ismerkedési szándékkal.

22F

2014. aug. 14. 15:51
 7/15 A kérdező kommentje:
Na ez jó motiváció lesz remélem pár embernek :)
2014. aug. 14. 15:52
 8/15 A kérdező kommentje:
4-es kommentre gondoltam az előbb
2014. aug. 14. 15:54
 9/15 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak is igaza van sajnos,illetve a társadalmi kirekesztések miatt,ahol aki nem olyan mint a többség,azt bizony kirekesztik rendesen.Például aki nem iszik alkoholt,vagy csak nagyon keveset és ritkán,és nem érti mire jó berúgni nagyon,na itt már van gond.Hiszen a mai fiatalok nagy részének ez a legjelentősebb dolog,ahogy elnézem.A rúgjunk be és milyen menők vagyunk kategória.Aki ezt nem szereti,az kívülálló lesz,nem hívják majd őt...

Ja igen és a nők többsége túl sokat képzel magáról,ami igazából egyáltalán nem is igaz.Csak hát a társadalom többsége ostoba.

2014. aug. 14. 15:54
 10/15 anonim ***** válasza:
36%

Kedves #9-es

Én tök átlagos kinézetű vagyok, nem vagyok kigyúrt, inkább vékony...1 évben max pár citromos sört iszok meg a legjobb barátommal (másnak megmondom, hogy nem iszok alkoholt), nem dohányzom, nem drogozom, nem vagyok divatmajom, még a facebookot sem használom max havonta 1-2x pár sor chatre...

Mégis vannak barátaim, lett volna esélyem kapcsolatra (pár ribi próbálkozott be akiknek csak a szex kellett volna, de elkerültem őket, nem viszonoztam a közeledésüket), volt 1 rendes kedves lány akit meghódítottam csak az utolsó pillanatban (szó szerint) visszaléptem...

Szóval látni kell a lehetőségeket...sokan meg csak a rossz dolgokra koncentrálnak...nekem van 3 szakmám, munkahelyem, saját pénzből vett cuccaim, megtakarított pénzem.......ez pár hónappal ezelőttig semmit nem jelentett számomra...igazából most se olyan hű de fontos, de most már látom a jó oldalát...ha máshogy látnák a világot akkor nem lennének elkeseredve...persze abban az állapotban nem könnyű, tudom én is voltam mélyponton...de én azt soha nem fogadtam el amikor mások azt mondták azért vagyok hülye mert nem iszok, nem dohányzom, nem drogozok...és sokak szerint azért vagyok hülye, mert azt a pár csajt akiknek szexre kellettem volna elutasítottam...mindenki a saját életét a saját szabályai szerint éli...és saját maga teszi tönkre vagy hozza rendbe! ha valakinek elege lesz az önsajnálatból, a magányból akkor majd tesz azért, hogy jobb legyen neki! nem várni kell a sült galambot mint itt a magas vékony...mondjuk ő se várja, csak sír a szája, talán valakinek pont a rinyálása segít majd...sőt beszéltem itt olyannal aki megsajnálta és adott volna neki esélyt, csak baromi bunkó és támadó egyén...nem csodálom, hogy nincs senkije...sajnos én is leveleztem már vele pár sort valamelyik nap...ő is még a sötétben bolyong és nem nagyon akar kivergődni onnan...pedig ha valaki tesz azért, hogy kijusson a fényre akkor még túl jól is érezheti magát...

tapasztalat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2014. aug. 14. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!