Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Több haverom "szerzett...

Lányok! Több haverom "szerzett" így barátnőt és én is az igazit keresem. Valaki? 15/F (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy elég magányos vagyok és több haverom mondta hogy a gyakorikerdesek.hu-n találta meg azt a lányt akivel akár az egész életét leélné. Mivel a FB-s próbálkozás nem túlságosan jött össze, és a strandos se, elkeseredtem és arra jutottam hogy megpróbálom itt, hátha.

Fontos tudni hogy nem "csak szexre tartalak" kapcsolatot szeretnék.

Nálam nem a külső a lényeg, de azért nézz ki valahogyan.

Nem érdekel hogy dohányzol vagy sem

Nem érdekel milyen zenèt szeretsz

Nem érdekel melyik focicsapatnak szurkolsz

Nem érdekel hogy borotválod-e magad

2 dolog fontos számomra.

Budapesti legyél

Hűséges legyél és ne csalj meg.

Trollok távozzanak, tanácsokat természetesen elfogadom.

Aki itt ír arra írok privátban vagy valamilyen módon

Még egy kis info: Én nem szeretem az internet alapu kapcsolatokat.

Tehát: "Ha jó a dumám" írsz választ, találkozunk, és a komolyabb ismerkedés ott fog megtörténni.

Egy 15 éves egyedülálló fiú.

2014. aug. 13. 22:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Hát ezzel a hozzáállássál lehet megtalálni a nem pénzleső lányokat."

Nem hiszem. Ebböl csak jön le nekik, hogy van egy pasi, aki a tarskereses miatt kepes volt feladni az igenyeit, es elfogad olyan nöt is, akit nem fogadna el akkor, ha barmelyik csajt megkaphatna. Ez inkabb a gyengeseg jele, a penzlesö csajok pedig ilyeneket keresnek, mert ezeket be tudjak folyasolni.

Egy igenyes pasit nem tudnak ugyanis penzzel levenni, mert van tekintelye, es ö az iranyito, mar az ismerkedeskor is, mivel vannak celjai, igenyei, amikböl nem ad leljebb. Ne haragudj, ha esetleg megbantottalak, nem celom, csak felvilagositaskent irtam azt, amit. Termeszetesen azonban a te eleted, tehat ugy csinalod a dolgokat, ahogy akarod.

2014. aug. 13. 23:02
 12/17 anonim válasza:

elég esélytelen, hogy itt megkapod, nemhiszem, hogy a 15 éves haverjaid megtalálták életük szerelmét..

nem keresni kell,minél jobban keresed, annál inkább nem fogod találni, s annál jobban robban le az önbecsülésed.inkább tanulj, szórakozz, ilyenkor azt kell, s nem lekötelezni magad

én 15(12 nap múlva 16) éves vagyok, s most volt barátom, akiről azthittem, húú végre pasim van, s blabla, de semmi értelme...

2014. aug. 13. 23:24
 13/17 anonim válasza:
Rám írhatsz, ha szeretnél. Beszélgetni mindig jó:D 13/L
2014. aug. 14. 00:00
 14/17 anonim ***** válasza:
jaaa, hogy budapesti... igen, ott működik ez a dolog, máshol nem, mer k*rvára nem lehet találni a közelben senkit, vagy aki van, az olyan is...
2014. aug. 14. 09:59
 15/17 A kérdező kommentje:

"aki a tarskereses miatt kepes volt feladni az igenyeit"

Igényeim nekem is vannak, de nem olyan hatalmasak.

Én nem az a fajta vagyok aki azt nézi hogy FULL bombanője legyen.

Én megelégszem egy átlagos(minden értelemben) lánnyal is.

Nekem egy olyan lány kell, aki elfogad olyannak amilyen vagyok, és nem akar rajtam semmit megváltoztatni.

Ez a fő igényem.

2014. aug. 14. 12:19
 16/17 anonim ***** válasza:

@Kérdező:

Így is lehet magyarázni, viszont, engedd meg, hogy ismertessem, én hogy értelmezem az igyességet.

Én igényesség alatt azt értem, hogy a férfinek van egy meghatàrozott női típusa külsőre és belsőre egyaránt. Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy azt mondom, szeretnék egy kb 165 cm-és 56-kos, vörös hajú, kèk szemű lányt. Továbbá ne hallgasson hörgős zenét, mert azt nem szeretem, és ne is dohányozzon, mert taszító, ha egy lány dohányzik (ilyen a barátnőm külsőre, és belsőre egyaránt). Nos, ha nem lenne a barátnőm, és meglátnék egy lányt, aki külsőre ilyen, mondjuk a plázában, akkor odamennék hozzá, mert tudom, hogy kell odamenni egy nőhöz és ismerem az utat addig a pontig is, amíg ad magáról

valamilyen elérhetőséget (ez az, amit neked is el tudok magyarázni, ha szeretnéd). Ha nem jön össze - mert benne van a pakliban, hogy a csajnak van valakije, vagy valami más gond akadna, - akkor megyek tovább addig, amíg nem találok egy ilyen lányt, vagy egy ehhez hasonlót, mondjuk barna baj + barna szem típusban, és randizok vele.

Miről van tehát szó? Arról, hogy Én választom ki magamnak azt a lányt, akivel randizni akarok, az elképzeléseim szerint. Számomra ez az igényesség

Neked ezzel ellenben nincs határozott állásfoglalásod sok mindenben, ami a csaj szokásait, és külsejét illeti, csak legyen valaki, aki elfogad. Ebben az esetben tehát nem te választasz, hanem a nő választ téged. Mert a csaj bepróbálkozik, te meg elkeseredésedben elfogadod, holott lehetséges, hogy valójában egy olyan lánnyal találkozgatnál szívesebben, akit a buszmegállóban láttál aznap reggel, csak nem merted megszólítani. Ne haragudj, de ezt nem tudom igényesség ék nevezni, sőt szerintem saját magas csapod be. A férfiak egy részének ezért boldogtalan a párkapcsolata, mert ezt a fajta nézetet képviselik.

Azonban a félreértések elkerülése végett: nem vádollak, és nem is akarlak megbántani, a te életed, úgy csinálod a dolgaid, ahogy akarod. Csupán ismertettek egy másik alternatívát. Ha azért szükséged van neked, vagy másnak pár csakugyan tippre, írjatok nyugodtan, igyekszem segíteni.

2014. aug. 14. 19:55
 17/17 A kérdező kommentje:

@16-os! (Ez elotti)

Kicsit elgondolkodtattal, lehet hogy igazad van, beszelhetnenk meg errol.kerlekirj ram privatban, most jelenleg mobilrol vagyok.

Mellesleg nagyon koszonom a valaszod!!!!

2014. aug. 15. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!