Lányok! Több haverom "szerzett" így barátnőt és én is az igazit keresem. Valaki? 15/F (Többi lent! )
Az az igazság hogy elég magányos vagyok és több haverom mondta hogy a gyakorikerdesek.hu-n találta meg azt a lányt akivel akár az egész életét leélné. Mivel a FB-s próbálkozás nem túlságosan jött össze, és a strandos se, elkeseredtem és arra jutottam hogy megpróbálom itt, hátha.
Fontos tudni hogy nem "csak szexre tartalak" kapcsolatot szeretnék.
Nálam nem a külső a lényeg, de azért nézz ki valahogyan.
Nem érdekel hogy dohányzol vagy sem
Nem érdekel milyen zenèt szeretsz
Nem érdekel melyik focicsapatnak szurkolsz
Nem érdekel hogy borotválod-e magad
2 dolog fontos számomra.
Budapesti legyél
Hűséges legyél és ne csalj meg.
Trollok távozzanak, tanácsokat természetesen elfogadom.
Aki itt ír arra írok privátban vagy valamilyen módon
Még egy kis info: Én nem szeretem az internet alapu kapcsolatokat.
Tehát: "Ha jó a dumám" írsz választ, találkozunk, és a komolyabb ismerkedés ott fog megtörténni.
Egy 15 éves egyedülálló fiú.
És már nem is fontos, hogy szép legyen?
Azzzz igen!
Sok sikert, haver! :D
Ha nem jön össze, akkor maximum kiverjük egymásnak.
19F
Szia,
Nem akarlak megbatani, de rosszul csinalod. Gyakorlatilag megszünteted az igenyeidet csak azert, hogy összejöjj valamilyen csajjal.
Ha sikerül is a terved, boldog parkapcsolat abbol nem biztos hogy lesz, mert csak "összejött valakivel", nem pedig "TE valasztottad" magadnak, az igenyeidnek megfelelöen.
Egyebkent, meg nagyon fiatal vagy, böven fejlödhet a nökkel valo kommunikalo keszseged. Ne keseredj el. Amikor annyi idös voltam mint te, en sem tudtam csajozni, most pedig boldog parkapcsolatban vagyok. Ha gondolod, dobj egy levelet, es ird meg, hol van gondod az ismerkedesben, es adok 1-2 tippet, hogy hogyan ismerkedj a csajokkal.
Hát ezzel a hozzáállássál lehet megtalálni a nem pénzleső lányokat.
És nem kell hogy szép legyen(attol függ kinek mi a szép) a szépség nem minden. Nézz meg pár szép lányt. A legtöbb arra megy hogy pénzes csávó legyen vagy WiliamLevy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!