Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan, vagy mit kellene...

Jánosgazda kérdése:

Hogyan, vagy mit kellene cselekednem (ha egyáltalán kellene)?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam,a kibe már régóta szerelmes vagyok. Szóval elhívtam egy kis biciklizésre, meg sétálni, majd kinyögtem neki hogy naggggggyon tetszik nekem (azért nem így; amúgy féltem hogy neki én nem tetszem), és azt mondta nekem hogy én is nagyon tetszem neki (hál' Istennek :)), és azt mondta hogy a héten még találkozunk. Azonban nemhogy a héten de már 3 hete nem találkoztunk mert mindig csinál valamit (amúgy semmi nem volt, se csók se puszi csak egy ölelés, és csak a fentit mondta nekem) és nem is szokott nekem üzenetet küldeni, én viszont annál inkább, amikre válaszol is. Szerintetek lesz ebből valami? Miért viselkedik így? Illetve tanácsokat is adhatnátok, mert ő lenne az első barátnőm,ez van.

Köszi! 16/F

2014. aug. 13. 18:21
 1/4 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de ha akarna tőled valamit akkor keresne.. bocsi..
2014. aug. 13. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Keresd te! lehet, hogy túl szégyenlős? Amúgy hívd el megint valahova.
2014. aug. 13. 18:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Hááát most beszéltem vele és dobott :)
2014. aug. 14. 08:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a smiley a végére? Nagyon aranyos volt.
2014. aug. 14. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!