Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne most cselekednem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne most cselekednem?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval, egy évvel fiatalabb nálam, ami nem is lenne probléma, sőt nem is nagyon érdekel, de viszont nem magyar, hanem Görög, és a beszélgetés sem megy könnyen mert csak angolul tudunk kommunikálni.. és hát az én angolom eléggé kevés hozzá, néha ki is nevet (ehj :c )úgy érzem tetszik nekem, és én is neki, de ennyi évesen ( én 15 vagyok) és ilyen helyzetben nem lehetne ebből semmi sem, ami nagyon bánt, mert ennyire nem tetszett senki sem. De lehetséges nekem vannak ilyen hülye problémáim.
2014. jún. 13. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Hagynod kellenne ,15 vagy fiatal kicsit nőlj még (nem fejtágítás meg szokásos hülyeségként mondom.

Ebből nem lenne semmi te magyar vagy ő görög 1 távolság, 2 a kommunikáció hiánya ,pedig a kommunikáció a legfontosabb, a szerelem mellett.És hogy te tanulj angolul az is teljesen fölösleges ,mert nagy a valószínűsége hogy majd meg szakadnál az angollal és semmi nem lenne belőle. 15 vagy fiatal ne hamarkodd el az ilyen döntéseket.

2014. jún. 13. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon fontos neked keress fel egy angoltanárt.....
2014. jún. 13. 17:35
 3/8 A kérdező kommentje:
a fejemben mind megfordultak a dolgok, azért is írtam le, hogy nem látom semmi értelmét ennek a dolognak ennyi idősen, de teljesen elvesztettem az eszem... nem kéne pedig..
2014. jún. 13. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem túl jó az angolod, de kölcsönös a szimpátia, akkor jó alap lehet a gyakorlásra. Ha ki nevet, szólj rá, hogy inkább segítsen. Vigyél magaddal szótárat.
2014. jún. 13. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Van fogalmatok arról mit beszéltek. Még ha megis tabulja az angolt, mivel görög a fiú a lány magyar lehet hogy sosem tudnának találkozni. Ráadásul azt sem tudod hogy tetszele neki vagy nem, az is lehet belekezdesz a nyelvtanulásba és ő 1-2 nap után eltűnik mert összejött valakivel, az egész élet előtted van ,ne kapkodd és cseszd el.
2014. jún. 13. 18:02
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, próbálok okosan/ésszerűen gondolkodni, de hiába, nem megy, és tényleg nem kéne ezzel elcsesznem az életem egy részét... de hát, a szívem hangosabb az eszemnél.
2014. jún. 13. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen még most hangosabb, de idővel lecsendesedik.

Figyi nem ismerlek, de próbálok mindenkinek segíteni mielőtt rossz döntést hoz. A döntés a tiéd én elmondtam a rossz verziókat ,amit tarts szem előtt, mert rengeteg keserűségtől kímélheted meg magad.

2014. jún. 13. 18:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, és köszönöm a válaszod, jól esik. Sokan érettebbnek tartanak a koromnál, de ha most ezt látnák...:/ össze kellene szednem magam.
2014. jún. 13. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!