Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kéne cselekednem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne cselekednem?

Figyelt kérdés
Ha megtetszik valaki hagyjam a fenébe, hogy majd észrevesz ha én is viszont bejövök neki; vagy inkább próbálkozzak, pl arrafelé megyek haza mint ő ... csak mert vagy azt mondják, hogy aki keres talál vagy azt, hogy ne akarjam annyira előbb utóbb megtalál a szerelem ha nem gondolok rá. Szerintetek?
2009. máj. 12. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:

mindenképpen ha fiú vagy te tedd meg az első lépést.

Ha lány, de fiú félénk, vagy te vagy "rámenős" akkor is tiéd az első lépés, de talán célra vezetőbb, egy közös fagyizás.. vagy ilyenek, nehogy azt higgye, hgoy "követed":)

SS!

Lex/L/17

2009. máj. 12. 16:31
 2/4 A kérdező kommentje:
17/L vagyok
2009. máj. 12. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező lány. Igen, ez valóban örök dilemma, hiszen ha egy lány akar úgy ismerkedni úgy, mint egy fiú, akkor az gyanakvásra ad okot.

Az tanácsolom, hogy érdeklődj felőle közös ismerősöknél. Lehet olyasmiről is, amit te is tudsz, a lényeg: jusson a fülébe, hogy érdeklődtél felőle. Ez nyilván legyezgetni fogja az ő hiúságát is, és ha nem akarja direkt távol tartani tőled magát vagy ha nem egy sültbunkó, akkor ő úgyis odamegy hozzád.

2009. máj. 12. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és kedves Lexi, gondolom, az "SS" azt jelenti, hogy "sok sikert". De első ránézésre én is kicsit nem tudtam hová tenni, így tanácsolom, bánj vele csínján! ;)
2009. máj. 12. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!