Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után, hogyan kellene cselekednem, hogy lássa rajtam, hogy nagyon is érdekel?
Figyelt kérdés
Már 3 és fél hónapja járok fősulira és volt ott 2 csaj, akikkel eddig nem ismerkedtem össze.Ráadásul mindig azt vettem észre, hogy az egyik mindig néz. És ma úgy alakult, hogy felszálltam a villamosra és beültek közvetlen mögém én meg gondoltam egy merészet és elkezdtem kérdezősködni minden féléről. Kiderült, hogy a csajnak pont ott kell leszállnia, ahol lakok és mondta, hogy el kell menni egy hivatalos ügyben csak nem tudja, hogy merre induljon. Felajánlottam neki, hogy elkísérem és belement, aminek nagyon örültem, mert télleg jól néz ki, helyes. És útközben jókat beszélgettünk, egymás szemébe néztünk. Megígérte, hogy vesz nekem egy csokit, amiért ilyen kedces vagyok és elkísértem. A héten még 2x fogok vele találkozni, de nem tudom, hogy el e hívjam majd randira vagy vmi hasonló, lehet, hogy még korai lenne. Ti mit tennétek a helyemben? Várjak még? (valamilyen szinten érzem, hogy nem vagyok neki közömbös)2011. nov. 21. 16:11
1/2 anonim válasza:
Nem kell egyből a randit bemondani. Találkozni szeretnél vele, találj ki pár programot, hogy ha valamelyikhez nincs kedve, ne állj ott bambán, mert nincs több ötleted. Aztán meglátod, hogy alakul a találkozó.
Ha meg tévedtél, legfeljebb nemet mond.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben. Végülis megér egy próbát :) Köszönöm!
2011. nov. 21. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!