Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszbikus lányok merre vagytok...

Leszbikus lányok merre vagytok? (többi lent)

Figyelt kérdés

régóta keresek egy rendes lányt, aki nem a külsőre megy, és adna esélyt arra h megismerjük egymást.

teljesen átlagos lány vagyok, fura felfogással. ha van itt olyan lány, aki ismerkedne, akkor az jelezzen! :)

17/L/L

2014. aug. 13. 03:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#11 válaszoló: Ne haragudj, de milyen jogon elmebetegezel le? ez a fura felfogás bármit takarhat, nem kell rögtön rám vágni h elmebeteg. De persze, az emberek már csak ilyenek.. különben is, akinek nem inge....
2014. aug. 14. 02:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Várom üzidet;3 kíváncsi vagyok..^^

16/L/pan

2014. aug. 14. 17:31
 13/16 anonim válasza:
Én is szívesen megismernélek, írhatsz :) 16/L
2014. aug. 15. 23:50
 14/16 anonim ***** válasza:
18%

Bocs, de nekem a hirdetésedből ez jött le:

"aki nem a külsőre megy" = előnytelenül nézel ki, ezért keresel olyat, aki ezt tolerálja

"fura felfogással" = dilis vagy.

"régóta keresek egy rendes lányt" = hosszú ideje eredménytelenül ismerkedsz, az eddigi jelöltek leléptek.

Ezek mind olyan riasztó jelek egy társkereső hirdetésben, amelyek a józan gondolkodású és egyet-mást tapasztalt leszbikusban megszólaltatják a vészjelző szirénát.

Voltak már partnereim "fura felfogással", és az ilyen embereket hiába próbálja tolerálni, előbb-utóbb (főleg, mikor már biztonságban érzik magukat, mert elfogadást tapasztalnak a másik részéről és magukat elbízzák) egyre őrültebbé válnak, és nem lehet velük együtt maradni.

Tapasztalat.

Úgyhogy azt tanácsolom, vagy szabadulj meg a "fura felfogásaidtól" és növesszél magadban normális felfogást, vagy legalább ne írd bele a hirdetésbe a negatív önreklámot.

Persze javíts ki, ha tévedek. Különben érdekelne, hogy nálad mit jelent a "fura felfogással".

2014. aug. 16. 00:59
 15/16 anonim válasza:
Szia,17 bi lány vagyok,szívesen beszélgetnék,bár nem szeretnék kapcsolatot,azért ez a fura felfogás dolog érdekelne,meg jó lenne beszélgetni:) írj privit,ha gondolod
2014. aug. 16. 01:45
 16/16 anonim válasza:

14-es válaszoló, teljes mértékben leírtad az őszinte és "fájdalmas" igazságot!

Bár minden leszbikus nő így gondolkodna :)

21/L/L

2014. aug. 18. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!