Leszbikus lányok merre vagytok? (többi lent)
régóta keresek egy rendes lányt, aki nem a külsőre megy, és adna esélyt arra h megismerjük egymást.
teljesen átlagos lány vagyok, fura felfogással. ha van itt olyan lány, aki ismerkedne, akkor az jelezzen! :)
17/L/L
Dancsó Péter az egy leszbi csaj. Vagy tévedek?
Képzeld... Egyszer megszexuált egy bárányt.
Azon gondolkodom, hogy vajon mennyivel nehezebb leszbiként ismerkedni. Sokkal? Nyilván nem szólíthatsz le mindenkit, mintha heteró lennél, mert nem tudhatod.
19F
hát ezaz..:/ ez a korosztály mint ami itt van 12-jóesetben 30 év közöttiek. nyilván kiskorúból van itt több, akik még maguk sem tudják h mik, nem hogy felvállalják.. érted. 30év felettiek már olyan helyekre járnak, meg mindenki tudja róla h leszbikus. (túlnyomó részben.)
én ezt így gondolom.
Én szívesen megismernélek :)
20L
Barátkozni nem szeretnél?
18/leszbikus
Ha téged nem zavar, hogy én elsősorban barátkoznék, akkor itt vagyok én is. :)
17l
"régóta keresek egy rendes lányt, aki nem a külsőre megy, és adna esélyt arra h megismerjük egymást.
teljesen átlagos lány vagyok, fura felfogással. ha van itt olyan lány, aki ismerkedne, akkor az jelezzen! :) "
Nem feltétlenül a külsőre megyek, de aki azt mondja, hogy neki egyáltalán nem számít a külső, az hazudik.
Fura felfogással? Nem, köszi, a dilisekből elegem van, épp elég lökött nőhöz volt már szerencsém, nem fogom még egy elmebeteggel összekötni az életemet.
30+/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!