Szerintetek elfelejtsem őt vagy kezdjek valamit vele? Nem tudom mit tegyek.
Megismertem egy nálam 7 évvel idősebb srácot aki először nem is tetszett nekem, de aztán barátnőim mondták hogy én tetszek neki.... és elgondolkodtam rajta hogy most akkor mi is legyen. Hát úgy voltam vele na majd meglátjuk. Aztán most kiderült hogy a barátnőmnek ugyanaz a srác tetszik. Ők elbeszélgettek egy kicsit hogyan kinek ki tetszik meg ilyenek...
és végül nem is tetszek neki de annyit mondott hogy "jó csaj vagyok" .... és ezt most mire véljem?
Közben meg ölelget engem, meg szemezget meg figyel meg minden... most akkor hazudott hogy nem tetszem neki vagy csak nő hiánya van és azért csinálja ezt?
Egyébként két éve volt egy hasonló esetem csak éppenséggel az a csávó összejött egy másik csajjal :|
Igaz hogy 16 éves vagyok és szeretnék magam mellé valakit...de néha úgy vagyok vele hogy hova seissek? hiszen előttem áll még az egész élet..
a szerelemmel még ráérek 5 év múlva...
De mégsem tudom mit tegyek:SS még nem volt egy kapcsolatom sem és számomra ez egy kicsit fura érzés....
Mit mondotok erre fiúk & lányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!