Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek elfelejtsem őt...

Szerintetek elfelejtsem őt vagy kezdjek valamit vele? Nem tudom mit tegyek.

Figyelt kérdés

Megismertem egy nálam 7 évvel idősebb srácot aki először nem is tetszett nekem, de aztán barátnőim mondták hogy én tetszek neki.... és elgondolkodtam rajta hogy most akkor mi is legyen. Hát úgy voltam vele na majd meglátjuk. Aztán most kiderült hogy a barátnőmnek ugyanaz a srác tetszik. Ők elbeszélgettek egy kicsit hogyan kinek ki tetszik meg ilyenek...

és végül nem is tetszek neki de annyit mondott hogy "jó csaj vagyok" .... és ezt most mire véljem?

Közben meg ölelget engem, meg szemezget meg figyel meg minden... most akkor hazudott hogy nem tetszem neki vagy csak nő hiánya van és azért csinálja ezt?

Egyébként két éve volt egy hasonló esetem csak éppenséggel az a csávó összejött egy másik csajjal :|

Igaz hogy 16 éves vagyok és szeretnék magam mellé valakit...de néha úgy vagyok vele hogy hova seissek? hiszen előttem áll még az egész élet..

a szerelemmel még ráérek 5 év múlva...

De mégsem tudom mit tegyek:SS még nem volt egy kapcsolatom sem és számomra ez egy kicsit fura érzés....

Mit mondotok erre fiúk & lányok?

2014. aug. 11. 20:42
 1/5 anonim válasza:
Én azt mondom a csávót hagyd a francba te meg éld ki magad valakivel vagy épp valakivel és utána vágj bele egy komoly kapcsolatba addig semmikép megfogod bánni mert kíváncsi leszel milyen mással nem mondom h veszítsd el a szüzességed hanem, hogy pettingez.
2014. aug. 11. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! csak az a baj hogy állandóan ő jár a fejemben és nem tudom hogy felejtsem el :((
2014. aug. 11. 20:59
 3/5 anonim válasza:
Hidd el nekem h a "szex" sok mindenre jó. ;)
2014. aug. 11. 21:03
 4/5 A kérdező kommentje:
hallod nem vagyok k..rva...
2014. aug. 11. 21:11
 5/5 anonim válasza:
az nem k..rvas ha kiéled magad...hisz fiatal vagy ki kell probálnod mindent..de nekem mindegy..
2014. aug. 12. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!