Mit kezdjek ezzel a helyzettel? (ismerkedés és randi téma)
Az a gondom, hogyha van egy srác, aki próbálkozna nálam, de külsőleg valahogy nem fog meg, nem érzek vonzalmat, akkor úgy érzem, hogy vele biztos nem tudnék elképzelni kapcsolatot. Ilyenkor nem is "görcsölök rá" az egészre, úgyhogy tök nyugodtan el tudok dumálni bármiről, jobban tudom önmagamat adni, csakhogy ezt félreértik és azt hiszik, hogy én is szeretnék többet. Viszont ha egy olyan pasi közelébe kerülök vagy akár csak facebookon beszélgetek vele, aki bejön, esetleg vonzalmat is érzek, akkor teljesen rástresszelek, meg akarok neki felelni és jóformán a szemébe se merek nézni, vagy facebookon ötször átgondolom, hogy mit hogyan fogalmazzak és mit válaszoljak. Olyankor totálisan más leszek, mint valójában vagyok, képtelen vagyok magamat adni.
Éppen emiatt még soha nem voltam randi se, nem merek igent mondani egy találkozóra és elmenni, pedig 18 éves vagyok. Ráadásul aki ezt megtudja, mindenki csodálkozik rajta, mert csinosnak, szépnek, dekoratívnak szoktak tartani.
Mit kellene tennem szerintetek?
Köszi előre minden értelmes választ! A poénkodásokat és offokat meg légyszi ne!
Bocsi, ha kicsit össze-vissza a fogalmazás, elég fáradt vagyok.
És kihagytam azt a kérdést, hogy szerintetek hogyan változtassak azon, hogy annak ellenére, hogy nem nézek ki rosszul, nincs semmi önbizalmam?
Ugyanilyen vagyok, csak én fiú vagyok, de én is hasonlóképp viselkedek azzal, aki tetszik. Nekem most van egy lány barátom, aki egyesek szerint többet akar tőlem, de vele én is felszabadultabban beszélek. Ha félreértené, akkor megmondom neki, hogy én nem úgy gondolok rá.
Viszont amikor azzal a lánnyal beszélek, aki tetszik, alig bírok valami értelmeset mondani. Facebookon is nagyon lassan írok neki vissza, mert ezerszer átgondolom, mit és hogyan írjak. Szóval hasonló helyzetben vagyok. De veled ellentétben én nem tartozom a vonzó külsejű emberek közé, de elhatároztam, hogy magabiztos leszek és ha úgymond megszokom a társaságát annak, aki tetszik, akkor vele is könnyebb lesz. És meglepődtem, de működik. Szóval szerintem neked is magabiztosabbnak kéne lenned, elhinni, hogy igenis jól nézel ki és határozottan kiállni.
Totálisan ugyanez a helyzet velem is. Minden igaz rám, amit írtál :) Mostanában én is azon agyalok, hogyan változtathatnék ezen. Ha hamarabb rájössz a megoldásra, majd értesíts :D
Amúgy szerintem ez személyiségtől függ, meg persze a tapasztalatlanság is közrejátszik benne. Az önbizalmaddal kapcsolatban pedig annyit tudok javasolni, hogy legyél kicsit önző és hidd el magadról, hogy szép vagy (mert mindenki szép a maga módján). Ennyi egó mindenkinek kell :)
18/L
Szerintem mindenki így van ezzel valamilyen szinten. Aki semleges számodra, azzal nyugodtabban beszélsz, ez természetes. De azért nem szabadna ilyen "beszarinak" lenni, főleg egy pasinak nem, hiszen neki kell hódítania.
Nekem nem is nagyon válaszolt az a srác, aki elvileg szeretett, miközben másokkal levelezgetett, mint később megtudtam, és ez kiábrándító, ha ilyen kiderül! Mert így akit szeretsz, kiábrándul belőled, mert nem érzi, hogy érdekelne téged, míg mindenki mással jól elvagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!