Interneten és élőben tényleg így ismerkednek az emberek?
Tehát itt és sok másutt ez a "fiúk/lányok privi!" c. történet...
Vajon élőben is az lesz, hogy kiállnak a térre, vagy az osztályterem közepére és elkezdenek óbégatni, hogy "Ki akar beszélgetni velem?" meg "Unatkozoook!" mindezt kb. 5-en egyszerre egymástól néhány méterre :D ???
Én is bszzus... lehet, hogy totál szrul csajoztam egész eddigi életemben! Nem ám kinézni valakit, szemezni vele, beszédbe elegyedni, stb...stb...
Akkor odamegyek és "beszélgetés?" - bár akkor rövidíteni lehet ezt is, hogy mondjuk "beszi?" - majd ha bólint, akkor "kor?", "lax?", "dux?", "megmutatod a pu....t ?" - mennyivel egyszerűbb, nem? :D
Komolyan mondom, átmegyek szendvicsemberbe, kiírom, hogy
"unatkozok, valaki beszélgetni", és végigsétálok az utcán.
Kiváncsi vagyok, mi lesz az eredménye :)
Jah, a kérdéseket is felírom, hogy ezzel is időt spóroljak.
De pár éve, amikor megláttam a Csajok és Pasik alkalmazást, akkor is nem tudtam, hogy röhögjek-e, vagy sírjak...
Előre gyártott kérdések és válaszok, csak kattintani kell rá... ez az igénytelenség kreativitástalanság és mindennek a legalja... és erre van igény! Hát én vagyok a hlye, hogy nem nekem jutott eszembe ilyen társkeresőt írni!
Ha valaki odajönne hozzám így h "beszi?", tuti jól kiröhögném :D
De azt is elképzeltem, hogy valaki kiabálja, h unatkozok stb :DD
ugy látom te is unatkozol és végül is azért irtad ezt a kérdést hogy beszélges valakivel vagy ahogy te mondod "beszi"
és a kérdéshez anyit 03:00 kor mondj egy helyet ahol lehet beszizni és lehetőleg ne a diszkó mert ott minden van csak beszi nem :)
Az interneten valahogy így ismerkednek a "komolyabbak":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!