Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem várod és nem számítasz...

Ha nem várod és nem számítasz rá, tényleg akkor toppan be valaki az életedbe?

Figyelt kérdés

Mennyire igaz az, ha várod, hogy jöjjön az "igazi" és nagyon ráparázol, (hogy miért nem találtad még meg, vagy most ebben a buliban vajon megismerkedem valakivel..stb) nem jön össze... ?!

Bezzeg ha nem akarsz vagy nem számítasz rá, akkor toppan be - szokták ezt mondogatni... ne akard annyira meg ne gondolj rá és akkor majd a legváratlanabb pillanatban megtalálod..de hogy ne gondoljak rá, ha egyszer mindenhol szerelmes párokat látok, meg az élet nagyrészt arról szól, hogy megtaláld az igazit.. no meg a baráti körömben is sokaknak alakul valami, vagy már van barátja/barátnője.

Leginkább azok válaszát várom akik ilyen helyzetben voltak, és tényleg igaz a mondás?

18/L

2014. aug. 10. 01:20
1 2
 11/11 anonim válasza:

Lehet benne igazság.

Azt a lányt, akit a legjobban szerettem, úgy ismertem meg, hogy:

- nem voltam megborotválkozva,

- nem zuhanyoztam le aznap,

- az előző napi pólót vettem fel,

- a cipőm is koszos volt.

Teljesen igénytelenül jelentem meg, így is elvarázsoltam. Azóta mindig mosolygok ezen, hogy kb. úgy nézhettem ki, mint egy csöves, de a lány mindig nevetett mellettem. Azt mondta később, hogy amiket felsoroltam, semmit nem vett észre. :D

Csak azért írom, mert én aznapr reggel egyáltalán nem úgy indultam el, hogy valakivel is megismerkedek.

2019. febr. 10. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!