Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem várod és nem számítasz...

Ha nem várod és nem számítasz rá, tényleg akkor toppan be valaki az életedbe?

Figyelt kérdés

Mennyire igaz az, ha várod, hogy jöjjön az "igazi" és nagyon ráparázol, (hogy miért nem találtad még meg, vagy most ebben a buliban vajon megismerkedem valakivel..stb) nem jön össze... ?!

Bezzeg ha nem akarsz vagy nem számítasz rá, akkor toppan be - szokták ezt mondogatni... ne akard annyira meg ne gondolj rá és akkor majd a legváratlanabb pillanatban megtalálod..de hogy ne gondoljak rá, ha egyszer mindenhol szerelmes párokat látok, meg az élet nagyrészt arról szól, hogy megtaláld az igazit.. no meg a baráti körömben is sokaknak alakul valami, vagy már van barátja/barátnője.

Leginkább azok válaszát várom akik ilyen helyzetben voltak, és tényleg igaz a mondás?

18/L

2014. aug. 10. 01:20
1 2
 1/11 laptopdj ***** válasza:
100%
Ez igy van!tapasztalat!:-)
2014. aug. 10. 01:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mikor legkevésbé sem számítottam rá, akkor toppant be-vagyis, leült mellém.

Szerintem amúgy sem szabad hajszolni a szerelmet. Persze a sült galamb sem fog a szádba repülni, de ha görcsösen várod, csak magadnak okozol felesleges perceket. Légy nyitott és figyelmes.

2014. aug. 10. 01:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes. :)
2014. aug. 10. 01:30
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem igaz. Évtizedek óta nem számítok rá, sőt mindig is biztos voltam abban, hogy nem fog jönni. Eddig nem is tévedtem, és nem is várható, hogy tévednék.
2014. aug. 10. 01:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez igaz!

Amúgy szerintem nem minden percben erre gondolsz :D Csak nem veszed észre . Ha meg mégis mindig erre gonolsz megszívtad.

2014. aug. 10. 01:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem minden percben:D de azért napi szinten :$
2014. aug. 10. 01:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaz a mondás, és rá is fogsz majd jönni.. :)
2014. aug. 10. 01:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, igaz.

Szerintem azért, mert amikor már nem görcsölsz ezen, más a kisugárzásod. Magabiztosabb vagy, nyugodtabb.

6 évvel ez előtt úgy jöttem össze a párommal, hogy előtte egy sz.@r alakkal jártam. Aztán elegem lett. Egy dugi haverom volt. Aztán ő is repült.

Aztán jött a párom, aki nagyon jó barátom volt. (Azt akkor még nem említette, hogy szerelmes belém.) Felvetette az ötletet, hogy Esetleg lehetnénk szexbarátok is.

Nem sikerült olyan helyzetet össze hozni, hogy lehessen szex. 2 hét után egymásba szerettünk és végül 2 és fél hónap után lett belőle szex.

Ez volt 6 éve. :)

2014. aug. 10. 01:48
 9/11 Fish1 ***** válasza:
68%

Van benne igazság. Aki nagyon rápörög a dologra, azon látszik, és ezzel pont az ellenkezőjét éri el, mivel ha valaki nagyon rástartol a másikra, akkor a másik nyomás alatt fogja érezni magát és inkább menekül.

Azt, hogy nem város és betoppan, természetesen nem úgy kell érteni, hogy remeteként élsz, nulla kapcsolat a külvilággal és így toppan be. Azért tenni is kell érte, társaságba járni, szocializálódni, stb.

2014. aug. 10. 01:58
 10/11 anonim ***** válasza:

inkább az-aki keres az talál-elv érvényesül.

vagyis kialakul egy beállítódás,nyitottság,szociálisabb leszel,többet jársz társaságba,ismerkedsz és előbb utóbb valami lesz.

de ez érvényes az egész életre,nem csak úgy,hogy ismeretségi körben nyomod,máshol meg be vagy zárkózva,mert akkor erőltetett leszel.

én is olyan voltam mondjuk régen,hogy bementem a kis közértbe és szia,kérek 20deka sonkát szia.

manapság meg viccelek egy kicsit az eladó lánnyal és pár nap múlva már zavarba jön attól és fülig ér a szája,hogy bejövök a boltba mosolyogva.

és mindenhova vidd ezt a hozzáállást.

2014. aug. 10. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!