Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják, hogy akkor jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy akkor jön a szerelem amikor nem is számítasz rá és nem is teszel érte?

Figyelt kérdés
Ha egy fiú nyomul azt észreveszik a lányok(sok lány) és elzavarnak, ha csak szimplán udvarol azt is észreveszik és lekezelnek, meg nyálasnak tartanak. Egy lány meg soha nem fog odamenni egy pasihoz és leszólítani, legalábbis esélye majdnem a nullához áll közel. Akkor meg, hogy talál meg akkor a szerelem, ha nem is teszel érte? Ez egy ördögi körnek tűnik.
2011. dec. 1. 23:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
"Ez egy ördögi körnek tűnik." Az is! Én is így látom. Az csak egy elcsépelt szöveg...
2011. dec. 1. 23:29
 2/27 anonim ***** válasza:

Hát nálam úgy hogy sok küzködés ellenére sem találtam azt utána már elsz*rtam az egészet és ekkor jöt az hogy egy ismerősöm(akit utálok) beinvitált msn beszélgetésbe 3. embernek egy lánnyal aki mellesleg a mi sulinkba tanult aztán beszélgettünk majd élőben is és a többi jött magától. a lényeg hogy akkor nem kerestem meg nem is érdekelt a dolog.

20/F

2011. dec. 1. 23:30
 3/27 anonim ***** válasza:

Hát ha az ember görcsösen akar magának párt, akkor az taszító és általában azért nem is sikerül...ha inkább hagyja a dolgot, akk ismerkedésből gyorsabban alakul ki érzelem minthogy meg látod " hu de jó a segge rányomulok"

Általában látszik a másikon ha egy kicsit is vonzódik hozzád, vagy bejössz neki.

Én sose kerestem a szerelmet de mindig rám talált és akkor éreztem hogy nem közömbös szekér után futok. De aki nagyon keresi, az nem veszi észre ezeket a jeleket

2011. dec. 1. 23:33
 4/27 A kérdező kommentje:
De azok a nagymenők görcsösen akarnak estére egy csajt és mégis van csajuk minden estére. Odamennek egy buliban 30-40 lányhoz is, és egy úgyis beadja a derekát. Így minden este más csajt szúrnak meg. Pedig ők görcsösen akarnak d@gni, mégis összejön nekik.
2011. dec. 1. 23:40
 5/27 A kérdező kommentje:
De a lépést akkor is meg kell tenned, mert akkor egyedül maradsz. Ha nem kezdeményezel és szólítasz le egy lányt, akkor nem lesz b. nőd.
2011. dec. 1. 23:43
 6/27 anonim ***** válasza:
Nagy számok törvénye. bepróbálkoznak vagy száznál, egy ribi biztos lesz...
2011. dec. 1. 23:45
 7/27 anonim ***** válasza:
Na várjá', mi most szerelemről, vagy részegen d*gásról beszélünk?
2011. dec. 1. 23:49
 8/27 anonim ***** válasza:
ez baromság! ÁÉn évek óta semmit sem teszek, nem hajszolom a szerelmet, és azóta nem is jön... XD Azaz eddigi életemben egyáltalán...
2011. dec. 2. 00:29
 9/27 Kobudera ***** válasza:
Megkérdezhetem a korodat? Az életcélod? Hogy állsz önmagaddal? Mit szeretsz az életben, mi motivál? ( A barátnőszerzésen kívül.)
2011. dec. 2. 00:29
 10/27 anonim ***** válasza:
Ez csak egy elcsépelt gagyi közhely. Persze, ha leszarod az egészet és egész nap ülni fogsz a s.ggeden, akkor majd hirtelen felbukkan az álomnő. Olyan ez, mintha azt mondanák, hogy felesleges lottóznod, mert úgysem húzzák ki a számaidat, de ha abbahagyod, akkor hirtelen milliomos leszel.
2011. dec. 2. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!