Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy akkor jön a szerelem amikor nem is
számítasz rá és nem is teszel érte?
"Ez egy ördögi körnek tűnik." Az is! Én is így látom. Az csak egy elcsépelt szöveg...
2011. dec. 1. 23:29
Hát nálam úgy hogy sok küzködés ellenére sem találtam azt utána már elsz*rtam az egészet és ekkor jöt az hogy egy ismerősöm(akit utálok) beinvitált msn beszélgetésbe 3. embernek egy lánnyal aki mellesleg a mi sulinkba tanult aztán beszélgettünk majd élőben is és a többi jött magától. a lényeg hogy akkor nem kerestem meg nem is érdekelt a dolog.
20/F
2011. dec. 1. 23:30
Hát ha az ember görcsösen akar magának párt, akkor az taszító és általában azért nem is sikerül...ha inkább hagyja a dolgot, akk ismerkedésből gyorsabban alakul ki érzelem minthogy meg látod " hu de jó a segge rányomulok"
Általában látszik a másikon ha egy kicsit is vonzódik hozzád, vagy bejössz neki.
Én sose kerestem a szerelmet de mindig rám talált és akkor éreztem hogy nem közömbös szekér után futok. De aki nagyon keresi, az nem veszi észre ezeket a jeleket
2011. dec. 1. 23:33
4/27 A kérdező kommentje:
De azok a nagymenők görcsösen akarnak estére egy csajt és mégis van csajuk minden estére. Odamennek egy buliban 30-40 lányhoz is, és egy úgyis beadja a derekát. Így minden este más csajt szúrnak meg. Pedig ők görcsösen akarnak d@gni, mégis összejön nekik.
5/27 A kérdező kommentje:
De a lépést akkor is meg kell tenned, mert akkor egyedül maradsz. Ha nem kezdeményezel és szólítasz le egy lányt, akkor nem lesz b. nőd.
Nagy számok törvénye. bepróbálkoznak vagy száznál, egy ribi biztos lesz...
2011. dec. 1. 23:45
Na várjá', mi most szerelemről, vagy részegen d*gásról beszélünk?
2011. dec. 1. 23:49
ez baromság! ÁÉn évek óta semmit sem teszek, nem hajszolom a szerelmet, és azóta nem is jön... XD Azaz eddigi életemben egyáltalán...
2011. dec. 2. 00:29
Megkérdezhetem a korodat? Az életcélod? Hogy állsz önmagaddal? Mit szeretsz az életben, mi motivál? ( A barátnőszerzésen kívül.)
2011. dec. 2. 00:29
Ez csak egy elcsépelt gagyi közhely. Persze, ha leszarod az egészet és egész nap ülni fogsz a s.ggeden, akkor majd hirtelen felbukkan az álomnő. Olyan ez, mintha azt mondanák, hogy felesleges lottóznod, mert úgysem húzzák ki a számaidat, de ha abbahagyod, akkor hirtelen milliomos leszel.
2011. dec. 2. 00:37
Kapcsolódó kérdések: