Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy akkor jön a szerelem amikor nem is számítasz rá és nem is teszel érte?
Én 16f vagyok :D
Ő hát hogy is mondjam el mit gondolok..Azért teszek egy próbát :D
A mondást valahogy így kell értelmezni :
A csajoknak be kell kerülni a őőő "radarjukra" , de ne úgy hogy vele beszélgetsz feltétlen , hanem hogy jól érzed magad és a környezeteddel jól kijössz , irányítod a beszélgetést :D Tehát nem a csaj közelébe akartál kerülni , ami igaz is hisz az a lényeg hogy magadat jól érezd :D ezt látják ők is és ilyenkor figyelni kezdenek..És kész :D odanézel szemezel, egy mosoly rájuk, ha visszamosolyognak akkor láthatod hogy tetszel neki és lehet beszélgetni... kb ennyi :D
Nem csajozni mentél csak jól érezted magad - nem számítasz csajozásra se szerelemre
De amikor volt lehetőség észrevetted és kihasználtad.
De nem azon gondolkoztál mit kéne tenni hogy a csaj észrevegyen. Tehát nem is tettél érte semmit :D
Vagy valami hasonló :D
# 20!
Nem csak szerencse kérdése! Csak nem a sebeimet nyalogattam, nem sajnáltattam magam, hanem jól éreztem magam egyedül. Élveztem az ismerkedést és nem érdekelt, hogy lesz-e folytatás.
Tudom, hogy egy 20 évest sért(het) ha gyereknek nevezik. (Talán nem véletlen, hogy 18-21 között van a felnőttkor jogi határa különböző országokban.) De egy 10 éves is sért, ha kis gyereknek nevezik. Mert ő akkor már nagy. Pár évvel később csak mosolyog ezen. Ugyanez a helyzet a 20 évesekkel is. Pár év múlva meglátod.
A felnőtt férfi ott kezdődik, hogy nem siránkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!