Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják, hogy akkor jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy akkor jön a szerelem amikor nem is számítasz rá és nem is teszel érte?

Figyelt kérdés
Ha egy fiú nyomul azt észreveszik a lányok(sok lány) és elzavarnak, ha csak szimplán udvarol azt is észreveszik és lekezelnek, meg nyálasnak tartanak. Egy lány meg soha nem fog odamenni egy pasihoz és leszólítani, legalábbis esélye majdnem a nullához áll közel. Akkor meg, hogy talál meg akkor a szerelem, ha nem is teszel érte? Ez egy ördögi körnek tűnik.
2011. dec. 1. 23:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én 16f vagyok :D

Ő hát hogy is mondjam el mit gondolok..Azért teszek egy próbát :D

A mondást valahogy így kell értelmezni :

A csajoknak be kell kerülni a őőő "radarjukra" , de ne úgy hogy vele beszélgetsz feltétlen , hanem hogy jól érzed magad és a környezeteddel jól kijössz , irányítod a beszélgetést :D Tehát nem a csaj közelébe akartál kerülni , ami igaz is hisz az a lényeg hogy magadat jól érezd :D ezt látják ők is és ilyenkor figyelni kezdenek..És kész :D odanézel szemezel, egy mosoly rájuk, ha visszamosolyognak akkor láthatod hogy tetszel neki és lehet beszélgetni... kb ennyi :D

Nem csajozni mentél csak jól érezted magad - nem számítasz csajozásra se szerelemre

De amikor volt lehetőség észrevetted és kihasználtad.

De nem azon gondolkoztál mit kéne tenni hogy a csaj észrevegyen. Tehát nem is tettél érte semmit :D

Vagy valami hasonló :D

2011. dec. 3. 14:41
 22/27 anonim ***** válasza:
Lehet hogy így is lehet értelmezni de a lényeg akkor is az hogy tényleg csak vigaszként használják az emberek.Amúgy neked nem tudom hogy van-e barátnőd de ha van akkor azért látod így ha meg nincs akkor meg te is tudhatnád hogy te hiába vagy ott és jól érzed magad akkor sem fognak veled szóba állni mert a lányok azt várják hogy a fiúk kezdeményezzenek(kivétel ha a lányok ideálja vagy)
2011. dec. 3. 15:26
 23/27 anonim ***** válasza:
ez lemaradt:20/f
2011. dec. 3. 15:27
 24/27 A kérdező kommentje:
Természetesen egy lány sosem fog kezdeményezni. Bár nekem volt olyan bnőm, hogy ő kezdeményezett és igen jó csaj volt külsőre. Az más kérdés, hogy nagyon sok pasija volt a fősuli alatt. Szval kicsit ribi is volt. Viszont egy okos és szép nő sosem fog kezdeményezni, hacsak nem te vagy George Clooney.
2011. dec. 3. 18:03
 25/27 anonim ***** válasza:
Na ezért nem igaz ez a"Akkor jön a szerelem amikor nem számítasz rá" duma.
2011. dec. 4. 14:27
 26/27 anonim ***** válasza:
De 14:41 , ott írtam le , ha észreveszem hogy szemez velem akkor elkezdek vele beszélgetni :D az már elég kezdeményezés nem?:'D
2011. dec. 4. 20:33
 27/27 anonim ***** válasza:

# 20!

Nem csak szerencse kérdése! Csak nem a sebeimet nyalogattam, nem sajnáltattam magam, hanem jól éreztem magam egyedül. Élveztem az ismerkedést és nem érdekelt, hogy lesz-e folytatás.

Tudom, hogy egy 20 évest sért(het) ha gyereknek nevezik. (Talán nem véletlen, hogy 18-21 között van a felnőttkor jogi határa különböző országokban.) De egy 10 éves is sért, ha kis gyereknek nevezik. Mert ő akkor már nagy. Pár évvel később csak mosolyog ezen. Ugyanez a helyzet a 20 évesekkel is. Pár év múlva meglátod.

A felnőtt férfi ott kezdődik, hogy nem siránkozik.

2011. dec. 5. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!