Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy akkor jön a szerelem amikor nem is számítasz rá és nem is teszel érte?
Elégé félreértik ezt a mondást. Bár ja kicsit zavaros. Itt az a lényeg hogy ha nem keresed a szerelmet hanem más dolgokra összpontosítasz pl hobbi, ismerkedés, buli stb akkor elöbb utobb jönni fog. De ahoz természetesen nem a szobádban kell ülni egész nap hanem kimenni haverokkal ismerkedni stb és akkor valamikor összejön minden.
20/F
Mert így van. Ha rágölcsölsz, az bizony rossz.
Mielőtt találkoztam volna a barátommal, előtte már úgy voltam, hogy nem foglalkozok vele, hogy nem kellek senkinek, próbáltam szimplán csak barátkozni, pozitívan nézni az életet. Előtte mindig azon agonizáltam, hogy nem szeret senki...stb S egyszer csak hopp! Egy lány ismerősöm a fiú nagyon jó barátja, és ő hozott össze minket. Derült égből villámcsapás volt:D Észre sem vettem és fülig szerelmes lettem belé:)
Nem. Ha csak haverkodsz, barátkozol, az is jó. Az a lényeg,hogy el kell felejteni, hogy "meg akarom szerezni". Csak lazán, s tényleg csak barátkozni.
Személy szerint nekem sosem jött be az a duma, hogy: szia! Van barátod? Ez annyira szánalmas...
Csak lazán:)
Ez nagyon nem így van.Az hogy megtalál a szerelem KAMU.Ilyen nincs vagy csak nekem nem jön?Én próbáltam b.nőt szerezni de nem ment és már egy jóideje nem érdekel és mégis egyedül vagyok.Úgyhogy nekem senki ne mondja hogy ez igaz ezt csak biztatásnak vagy vigasznak mondják.
20/f
"ezt csak biztatásnak vagy vigasznak mondják."
Ez így van. Várhatjuk a sült galambot, nem fog a szánkba repülni... A szerelemért tenni kell!
Nem kicsit vicces az, mikor 20 éves gyerekek írnak a témában nagy bölcsességeket. Igaz, 20 évesen én is így gondoltam.
Egy évig én is egyedül életem. Rengeteg randim volt. Kezdett is elegem lenni belőle. Ismerkedtem lazán, de nem erőltettem a dolgot. Aztán azt vettem észre, hogy mire már majdnem lett valakim, ragadni kezdtek rám a lányok.
Annyit kell tenni érte, hogy társaságba jársz és természetesen viselkedsz.
"Egy évig én is egyedül életem"
Jó neked!Én csak 1x voltam komoly kapcsolatban 2 éve úgyhogy szerintem nem nagyon kéne ilyenekkel biztatni az embereket hogy a szerelem megtalál mert csak nagyon kevés ember olyan szerencsés mint a kedves #19. hozzászóló akit megtalált.
Utóirat:Azért mert 20 éves vagyok attól még nem kell kisgyerekezni mert lehet hogy neked 20 évesen hasonló volt a felfogásod de ha csak egy évig nem lett volna senki nem így állnék a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!