Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mekkora a helyes, jó pasik...

Mekkora a helyes, jó pasik iránti kereslet? Ha jó pasinak számítasz, könnyen találsz barátnőt magadnak?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
nem
2014. ápr. 17. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hmm... Nem számítok jó pasinak, mégis találok :)

A jó pasikra tapadnak a nők, de csak ideig-óráig,

ha mellé jó belső nem társul.

2014. ápr. 17. 13:43
 3/8 A kérdező kommentje:

pl.: ilyenekre gondolok.

[link]

[link]

2014. ápr. 17. 13:46
 4/8 C0r3 ***** válasza:
Nekem hasonló testem van, és az egész azon múlik, hogy milyen környezetben laksz ,és hogy milyen a viselkedésed. Tehát ha sznob vagy aki lenéz mindenkit, akkor megbámulnak, de más nem nagyon lesz :D Sok sok dolog befolyásolja ezt a barátnőtalálós dolgot. Nehéz általánosítani ilyen téren, de a külső nagyon nagy előny :D
2014. ápr. 17. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak irántuk van kb. kereslet,a többivel nem foglalkoznak...

Ha jól nézel ki lehet sok csajod is akár,ha nem nézel ki jól,örülj ha lehet egy is egyáltalán...és ez még a jobbik eset.

2014. ápr. 17. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
5ös válaszoló jól mondja!
2014. ápr. 17. 15:31
 7/8 anonim ***** válasza:
5-ös válaszoló nagyon nem mondja jól... 16 éves vagyok és szerintem még az ezeken a képeken lévő férfiak testénél is jobb testem van, viszont az arcomon látszanak a pattanások helyei, kis piros pöttyök, nem túl erősen, de látszanak és még így is volt már 3 komolyabb kapcsolatom ( 4 hónaposak ), igaz, hogy éppenséggel nem tapadnak rám a nők, de az is igaz, hogy ha tetszik valaki akkor én kezdeményezek, szóval... A pattanásnyomok nem tudom mennyire befolyásolják ezt a barátnőszerzős dolgot, de én azt tudom mondani, hogy ha nem vagy a legszebb még akkor is lehet barátnőd csak akkor nem a 10/10-es csajok között kell keresgélni :)
2014. ápr. 18. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen pasik jönnek be nekem amit linkeltél, ha ismerkedni akarna szívesen venném, de ha mellette unalmas alak, akivel, egy értelmes mondatot nem lehet váltani, nem sokáig tudnám elviselni.
2014. ápr. 21. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!