Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Éreztetek már így egyedülállók...

Éreztetek már így egyedülállóként?

Figyelt kérdés
Pár hónapja nincs barátnőm, mostanában kezdtem el randizni. Megismerkedtem többekkel is, volt akivel baráti társaságban, volt akit utcán szólítottam le, egyetemi ismerősök, stb. Az elején mindegyik érdekelt, másként nem is kezdeményeztem volna. Azután pár nap elteltével érdektelenné váltak számomra, bármi ok nélkül. Tegnap is megbeszéltem egy randit egy lánnyal, de ma már semmi kedvem elmenni rá. Egyszerűen nem tudom mi van velem, pedig már megesz a fene az egyedülléttől. Nem a szex hiányzik, pedig imádom, hanem átölelni valakit, simogatni a hátát miközben nyomok pár apró puszit az arcára. És hiába lenne rá meg a lehetőségem, inkább megbántok akaratlanul is nőket azzal, hogy feléjük sem nézek később. Egyre rosszabbul érzem magam emiatt, sosem voltam ilyen érzéketlen és nem tudom mi kellene ahhoz, hogy ez a helyzet megváltozzon.
2014. aug. 9. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Hozzászoktál az egyedülléthez nagyon is,egyre mennyél el,ha nincs kedved akkor is,ha ott vagy akkor már nem lesz kedved,sőt inkább maradnál.
2014. aug. 9. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem is volt ez az érzés h nincs kedvem elmenni,, kicsit paráztam amiatt h mi lesz és ez volt az ami miatt elment a kedvem a talizástól.. nem is egyszer mondtam le így talikat..
2014. aug. 9. 20:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Voltam mindenkivel, ennyire azért még úriember vagyok, de végighallgattam figyelmesen, meséltem én is ezt-azt és ennyi.
2014. aug. 9. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem IGAZÁN egyikük sem érdekelt. Hiszen te is írod, hogy mindegyik érdekelt…ha valaki tényleg érdekelne, akkor csak Ő. Szerintem.
2014. aug. 9. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!