Éreztetek már fásultságot/reményvesztettséget, akkor mikor a 3-4. komoly kapcsolatotok is kútba esik?
Figyelt kérdés
Erre még rátesz egy lapáttal mikor azt hiszed megint találtál valakit, és kikosaraz.
Volt 3 komoly kapcsolatom mint 1 évnél hosszabb... de már annyit estem orra hogy rendesen rettegek... van önbizalmam/határozott is vagyok... csak most érzem azt a kilátástalanságot... legszívesebben kimennék a világból, és kibőgném magam :D...
2014. júl. 7. 16:43
2/4 anonim válasza:
Én a 3 éves kapcsolatom után éreztem így magam. Annyi átbsazást és szenvedést... egy életre elég volt. A kilátástalanság nálam akkor jött, amikor sokadik próbálkozásra sem jött össze egy lány sem.
Mostanában meg már nem is találok olyanokat, akikért egyáltalán megérni a kisujjamat megmozdítani...
3/4 A kérdező kommentje:
én nem szeretném magam ilyen mélyre ásni.... de érzelmileg jó lenne a felszínen maradni, de nagyon-nagyon nehéz...
2014. júl. 7. 17:03
4/4 anonim válasza:
Nekem egy éves kapcsolatom volt... ez volt az első... ő szakított velem... azóta se tudok nagyon talpra állni. :)
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!