Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti is megalázónak éreztétek...

Ti is megalázónak éreztétek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Egy közösségi oldalon írtam egy srácnak (elolvasta), aki úgy tudtam szerelmes lett belém (de addig a nevem sem tudta, csak "látvány" alapján), és nagyon szerettem volna vele beszélni, esetleg találkozni később…de nem válaszolt. 10 hónappal később összefutottunk utcán (éjjel egy zenei fesztiválon, ahol fellépett a zenekarával), nem egyedül voltam…ő nyújtotta a kezét, hogy bemutatkozik és várta, hogy én is…én megalázónak éreztem ezt, hiszen én már bemutatkoztam, csak nem volt rám kíváncsi :( Legszívesebben ott haltam volna meg helyben :(

2014. jún. 6. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
én nem értem, mi bajod
2014. jún. 6. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ebbe nincs semmi és abszolut nem megalázó szerintem .
2014. jún. 6. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi megalázó nincsen sem abban, hogy nem túl jó az arcmemóriája, sem abban, hogy annak idején ezek szerint mégsem volt szerelmes beléd, csak te gondoltad úgy.
2014. jún. 6. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!